Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie

ROZWIĄZANE
Highlighted
grzesiu680
Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
Solved!

Zapytanie

Witam mam pytanie bo jakiś czas temu zebrałem podpisy od mieszkańców na budowę światełka + zebrałem dla Orange potencjalnych 35 klientów .Orange przystępuje do budowy światłowodu czerwiec-lipiec i moje pytanie brzmi czy jest jakaś szansa aby wytargować jakiś upust /rabat na usługi za tyle zainteresowanych klientów u przedstawiciela handlowego za zebranie tych podpisów itp? Dzięki mnie i mojemu zanglizowaniu ulica będzie mieć światłowód gdzie inna prywatna firma nie mogła postawić światłowodu dostałem odpowiednie numery do odpowiednich osób zajmujących się się moim powiatem i zaraz sprawa ruszyła diametralnie.

Sam gościu który się zajmuje budową światłowodów powiedział że odwaliłem dobrą robotę ale muszę rozmawiać z przedstawicielem i temu moje pytanie czy idzie coś wywalczyć? Obecnie mam pakiet Orange LOVE . 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Zapytanie

Wiadomość zawiera hiperłącze
Lista z zainteresowaniem to jeszcze nie sprzedaż.

Ew. może apka goFiber jeszcze działa? https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.orangeretail.gofiber&hl=pl

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

7 ODPOW. 7
Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji

Zapytanie

Do Love chyba nie ma rabatów, to światła od wielkiego dzwonu można i dostać.

Ew. zostają lokalne akcje za polecanie, ale chwilowo chyba nic nie ma.

Czullo
Poziom 22, Odkrywca Przestworzy

Zapytanie

Gdybyś się zatrudnił na handlowca Orange to byś miał niezłą prowizje z 35 klientów a tak obawiam się że robiłeś to "pro bono" Emotikon: Szczęśliwy

Piotrekk85
Poziom 45, Pionier Misji
Solution

Zapytanie

Wiadomość zawiera hiperłącze
Lista z zainteresowaniem to jeszcze nie sprzedaż.

Ew. może apka goFiber jeszcze działa? https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.orangeretail.gofiber&hl=pl
grzesiu680

Zapytanie

Wiesz jak bym się nie zainteresował to by dalej był ADSL który chodzi jak chodzi Emotikon: LOL Nie chodzi mi po prostu o jakiś rabat albo coś.Ja wiem ze taki przedstawiciel dostanie kasy a kasy i inni na pewno ale ja zebrałem podpisy czego Orange już robić nie musi bo ja zrobiłem to praktycznie za nich więc coś w nagrodę się należy Emotikon: Język. Ja z przedstawicielem jestem w kontakcie oraz kierownikiem który pilnuje sprawy tylko chciałem zapytać czy jest jakaś szansa na utargowanie czegoś Emotikon: Język 

grzesiu680

Zapytanie

Tak wiem że lista zainteresowaniem to nie sprzedaż ale był projektant rozmawiałem z nim i chodziłem i zbierałem zgody na powieszenie kabla .Wiec tak jakby ja tego wszystkiego pilnuję i wszystko ogarniam Emotikon: Szczęśliwy Bo ten internet po Adslu mimo 20 mb\ s zaczyna mnie już denerować Emotikon: Język. A przedstawiciel dzwonił w tamtym tygodniu że chce się ze mną spotkać i zbierać podpisy na przyłącza bo ja znam ludzi itp Emotikon: Język .Może mi się uda coś ugrać u przedstawiciela kto wie. Emotikon: Język .Proszę o zamknięcie wątku Emotikon: Szczęśliwy 

Arti_Kn_Pl
Poziom 37, Nawigator Galaktyczny

Zapytanie

Nie ma szans na wynegocjowanie czegokolwiek. Ceny Orange ma sztywne nie negocjowalne. Kiedyś był program "Ambasador" ale to juz historia. Na dzień dzisiejszy jeśli podłączasz nową usługę e Love lun int+voip+tv tzw. 3P (nie migracja z miedzi) możesz liczyć na 2 mc za 0 zł, oferta dla wszystkich.
grzesiu680

Zapytanie

A mam pytanie jedno  jest szansa zewnętrznego OLT dalej ? Obecnie mam funboxa 2.0 + WHD80.

Bo będzie ciężko instalacją światłowodu wiercenie itp.