- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zakupy urządzeń za punkty payback
Witam,
Chciałbym użyć zebrane punkty i trochę obniżyć cenę urządzenia. Interesuje mnie oferta bez abonamentu i niestety nie udało mi się znaleźć opcji do wpisania numeru karty payback. Owszem jest miejsce na kod zniżkowy ale na paybacka ani śladu. Taka sama sytuacja dla akcesoriów i telefonów bezprzewodowych.
Prosze o wskazówkę która pozwoli rozwiązać ten problem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
http://www.orange.pl/kid,4003860610,id,4003860577,article.html - pod tym odnośnikiem znajdziesz na co można wydać punkty Payback. W chwili obecnej można wymienić na zakup telefonu na abonament lub przedłużenie umowy. Nie ma możliwości na zakup bez abonamentu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojcieszko, dzięki za link. Na 3 zakładce jest informacja o wymianie na sprzęt AGD i gadżety (odnośnik kieruje na stronę z akcesoriami), ale tam jak wyżej pisałem nie znalazłem opcji wymiany punktów co stoi w sprzeczności z informacjami zawartymi pod w/w adresem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jesteś zalogowany na stronie orange.pl, oraz masz przypisaną kartę payback?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To co wyżej to prawda. Natomiast przy wykorzystaniu punktów Payback powinna być możliwość zakupu akcesoriów, ale obecnie jest komunikat "Przepraszamy, formularz obecnie jest w przebudowie. Zapoznaj się z ofertą Payback". Dalego można udać się do salonu i z punktów skorzystać lub zadzwonić pod numer podany na stronie z informacjami o programie.