Nie można wyświetlić tego widżeta.

Zakończenie umowy- wypowiedzenie czy nie? Czy nr przechodzi na ofertę na kartę?

Anonim

Nie dotyczy

@martynek97  sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

i w ciągu tych 30 dni, po rozwiązaniu umowy na abonament, nie mogę wykonywać połączeń czy też mogę dzwonić, tylko potem będę musiała za to dodatkowo zapłacić?

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32792
  • 38952
  • 1390

Póki jest abonament, jesteś rozliczona wg niego dzwonić itp. po przejściu na ofertę na doładowania trzeba się doładować.

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3333
  • 8020
  • 150

i w ciągu tych 30 dni nie mogę wykonywać połączeń czy też mogę dzwonić, tylko potem będę musiała za to dodatkowo zapłacić?

Czyli nic się nie zmienia korzystasz normalnie z abonamentu przez te 30 dni. Emotikon: Szczęśliwy

Poziom 5, Obserwator Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

no właśnie nie (albo totalnie tego nie rozumiem).

20.01 kończy mi się umowa na abonament i tę umowę już rozwiązałam. jednak dopiero od 7.02 aktywna będzie karta (orange yes). a co czasem pomiędzy 20.01 a 7.02? przecież nie będę już wtedy korzystać z oferty na abonament, ale jednocześnie nie została aktywowana oferta na kartę...

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32792
  • 38952
  • 1390

To zależy na jaki dzień jest migracja. Jeśli na 7.02, to będzie rozliczana wg starego abonamentu wg standardowych stawek i usług w abonamencie. Część rabatów/usług które były do końca lojalki mogą (choć nie muszą) być niedostępne.

Przykład: masz abonament po rabatach za 50 zł w ramach którego masz rabat 5 zł w trakcie lojalki i nielimitowane mmsy. Wtedy w okresie od 20.01 do 7.02 możesz nie mieć już 5 zł rabatu i nie mieć nielimitowanych mmsów. Warto sprawdzić "papiery" i sprawdzić co było standardowe a co bonusowe. Wiem, że to skomplikowane.

Konkrety możesz uzyskać np. na czacie http://orange.pl/kontakt