- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
24-05-2017
15:43
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
24-05-2017
15:43
Zakończenie umowy- wypowiedzenie czy nie? Czy nr przechodzi na ofertę na kartę?
@martynek97 sprawdź proszę, czy któryś z powyższych wpisów jest odpowiedzią na Twój temat. Jeżeli tak, oznacz go proszę jako rozwiązanie. Dzięki temu inni użytkownicy będą mogli szybko znaleźć interesującą ich odpowiedź.
20-12-2017
11:19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-12-2017
11:19
i w ciągu tych 30 dni, po rozwiązaniu umowy na abonament, nie mogę wykonywać połączeń czy też mogę dzwonić, tylko potem będę musiała za to dodatkowo zapłacić?
20-12-2017
11:34
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-12-2017
11:34
Póki jest abonament, jesteś rozliczona wg niego dzwonić itp. po przejściu na ofertę na doładowania trzeba się doładować.
20-12-2017
11:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-12-2017
11:35
i w ciągu tych 30 dni nie mogę wykonywać połączeń czy też mogę dzwonić, tylko potem będę musiała za to dodatkowo zapłacić?
Czyli nic się nie zmienia korzystasz normalnie z abonamentu przez te 30 dni.
20-12-2017
14:35
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-12-2017
14:35
no właśnie nie (albo totalnie tego nie rozumiem).
20.01 kończy mi się umowa na abonament i tę umowę już rozwiązałam. jednak dopiero od 7.02 aktywna będzie karta (orange yes). a co czasem pomiędzy 20.01 a 7.02? przecież nie będę już wtedy korzystać z oferty na abonament, ale jednocześnie nie została aktywowana oferta na kartę...
20-12-2017
14:44
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20-12-2017
14:44
To zależy na jaki dzień jest migracja. Jeśli na 7.02, to będzie rozliczana wg starego abonamentu wg standardowych stawek i usług w abonamencie. Część rabatów/usług które były do końca lojalki mogą (choć nie muszą) być niedostępne.
Przykład: masz abonament po rabatach za 50 zł w ramach którego masz rabat 5 zł w trakcie lojalki i nielimitowane mmsy. Wtedy w okresie od 20.01 do 7.02 możesz nie mieć już 5 zł rabatu i nie mieć nielimitowanych mmsów. Warto sprawdzić "papiery" i sprawdzić co było standardowe a co bonusowe. Wiem, że to skomplikowane.
Konkrety możesz uzyskać np. na czacie http://orange.pl/kontakt
Przykład: masz abonament po rabatach za 50 zł w ramach którego masz rabat 5 zł w trakcie lojalki i nielimitowane mmsy. Wtedy w okresie od 20.01 do 7.02 możesz nie mieć już 5 zł rabatu i nie mieć nielimitowanych mmsów. Warto sprawdzić "papiery" i sprawdzić co było standardowe a co bonusowe. Wiem, że to skomplikowane.
Konkrety możesz uzyskać np. na czacie http://orange.pl/kontakt
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »