- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Proszę o kontakt - mailowy, telefoniczny lub przez przedstawiciela w sprawie kontynuowania lub rozwiązania współpracy. Jestem otwarty na wszelkie logine propozycje, aczkolwiek całkowicie darmowa reklama firmy nr 1 na rynku - jak głosi reklama - nie wchodzi w grę. Od ponad miesiąca usiłuję się czegoś dowiedzić. Próbowałem kontaktu z BOK nikt nic nie wie (aczkolwiek ludzie sympatyczni niektórzy nawet bardzo). Próbowałem na maila sponsoring@orange.com - bez odzewu. Nie jest to poważne traktowanie czyż nie?
Pozdrawiam Nemo
Dane do kontaktu... zapraszam do dyskusji tu na forum lub kontakt mailowy jak w profilu.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ew. poproś numer na BOK do serwisu ds. administracyjno-prawnych. Tam Cię powinni pokierować dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ew. poproś numer na BOK do serwisu ds. administracyjno-prawnych. Tam Cię powinni pokierować dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Usługa DLA firmy Orange
Witaj @NemO, przykro mi, że nie udało się wcześniej uzyskać informacji w temacie, ale nie miej nam za złe - to dosyć nietypowa sprawa 🙂
Koleżanki i Koledzy z zespołów odpowiedzialnych za tego typu współpracę nie mają dobrych wieści - podjęliśmy decyzję, aby przynajmniej do końca tego roku nie pojawiać się w takiej formie reklamy, więc nie będą zawierane żadne nowe umowy dotyczące tego tego typu promocji.
Jeśli chodzi o usunięcie aktualnych materiałów to powinna to definiować poprzednia umowa - jeśli jej nie masz, a masz pełne prawo do kiosku - oczywiście możesz je usunąć na własną rękę.