Albo na zmianę regulaminów ;p
Mi się nie podoba tylko to że klienci prepaid nie mogą korzystać ze swoich pakietów poza PL. A też płacą określoną kwotę za swój pakiet - czy klienci prepaid to drugi sort klienta?? Ja mam i abo i kartę, ale karciarzy jest coś ok 7 milionów!!! Komisia Europejska zgłasza już swoje zastrzeżenia - głownie do ofert konkurencji - zobaczymy co stwierdzą w tym przypadku.
Karta to chyba jednak drugi sort. W końcu wiele usług nie działa w pepaidzie, a działa w abonamencie. Do tego prepaidowiec może uciec z sieci w każdej chwili, nie ściągnie się zobowiązania z takiego klienta (wyłącznie do wysokości salda na koncie), a jak wiadomo korzystanie w roamingu często opóźnia rozliczanie.
Czy ja wiem czy takie rozliczanie w roamingu jest z dużym opóźnieniem - klient to klient, nie ważne czy abo czy prepaid, każdy powinien być równu wobec mojego uznania, ale.......tak nie jest ![]()
A czy ktoś się orientuje, czy jak mam Smart Plan LTE Główny ten niższy i dokupiłem na stacjonarne za 10zł abonament, to będąc za granicą na stacjonarne tez mogę dzwonić za darmo?
Jestem ciekawy jak będą rozliczane osoby, które jadą za granicę do pracy np. na 1 miesiąc i wracają do kraju na kolejny miesiąc ? hmmm jak myślicie, będzie za darmo czy ograniczona zasada ? ![]()
Prawidłowo, ma być wolność w UE co do zasady "tak jak w domu" ![]()