Błędne informacje na stronach Orange dotyczące nieistniejącej usługi Orange Cloud.
[ Edytowane ]04-07-2017 23:49 – ostatnio edytowany 05-07-2017 10:27 przez Wiktor
Dzisiaj pisząc z jednym z użytkowników i szukając dla Niego informacji, natknąłem się na takie informacje dotyczące archaicznej już usługi Orange Cloud (tutaj):
@Artur, @Mikołaj, @Jarek, takie kwiatki są niedopuszczalne Wiem, że są wakacje, ale na litość boską, za co niektórym płacą???

Rozwiązane! Idź do rozwiązania
04-07-2017 23:49 – ostatnio edytowany 05-07-2017 10:27 przez Wiktor
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Wyślij wiadomość e-mail do znajomego
- Zgłoś
Zobacz więcej tematów oznaczonych etykietą:
Rozwiązanie:
Błędne informacje na stronach Orange dodtyczące nie istniejącej usługi Orange Cloud.
05-07-2017 10:13
Trafiłeś na zrzut ekranu, na którym przypadkiem znalazła się informacja o archaicznej usłudze. Nigdzie nie ma info, że usługa działa, to zrzut ekranu, więc ta informacja się nie indeksuje w wyszukiwarkach i jest nie do znalezienia inaczej niż "przypadkiem".
Ukryjemy info o Orange Cloud na zrzucie, a Tobie, @nikodem_dyzma, polecamy skorzystać z wakacji i wyluzować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkie odpowiedzi:
Błędne informacje na stronach Orange dodtyczące nie istniejącej usługi Orange Cloud.
Trafiłeś na zrzut ekranu, na którym przypadkiem znalazła się informacja o archaicznej usłudze. Nigdzie nie ma info, że usługa działa, to zrzut ekranu, więc ta informacja się nie indeksuje w wyszukiwarkach i jest nie do znalezienia inaczej niż "przypadkiem".
Ukryjemy info o Orange Cloud na zrzucie, a Tobie, @nikodem_dyzma, polecamy skorzystać z wakacji i wyluzować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błędne informacje na stronach Orange dotyczące nieistniejącej usługi Orange Cloud.
[ Edytowane ]05-07-2017 10:46 — edytowano 05-07-2017 10:48
Artur napisał(-a):Trafiłeś na zrzut ekranu, na którym przypadkiem znalazła się informacja o archaicznej usłudze. Nigdzie nie ma info, że usługa działa, to zrzut ekranu, więc ta informacja się nie indeksuje w wyszukiwarkach i jest nie do znalezienia inaczej niż "przypadkiem".
@Artur nieskromnie przypomnę, że już dawno sygnalizowałem takie miejsca na stronach Orange.pl gdzie jest jeszcze widoczne coś o chmurze... i sprawdziłem w jednym z miejsc, które zgłaszałem - linku już nie widać.
ps. skorygowałem pisarsko temat
Założyłeś/aś temat a ja Ci pomogłem? Kliknij "Oznacz jako rozwiązanie" - pod moim postem | Spodobała Ci się moja wypowiedź? Kliknij kciuk w górę | Dziękuję; Pozdrawiam
05-07-2017 10:46 — edytowano 05-07-2017 10:48
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
05-07-2017 12:25

05-07-2017 12:25
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś