- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Konferencja Nju Mobile 8 Stycznia
Przyszedł właśnie przed chwilą SMS o treści:
"W nju mobile jest już milion klientów. Z tej okazji otrzymałeś dodatkowy, bezpłatny 1GB internetu w kraju, do wykorzystania przez 31 dni. Dziękujemy, że jesteś z nami. Szczegóły na www.njumobile.pl/milion-klientow
Więc GB są przyznawane z automatu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur, nie, jeszcze nie przyznali 1GB. Podejrzewam, że u mnie pakiet zostanie przyznany 22 stycznia 😄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mariusz ja mam numer na kartę bez miesięcznego zobowiązania, więc pewnie temu tak szybko dostałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ciekawe, czy bonus 1 GB otrzymają tylko ci użytkownicy, którzy mieli aktywny numer przed konferencją, czy również tacy, którzy aktywują numer w najbliższym czasie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Znalazłem, kto dostanie pakiet 1 GB. Na stronie nju mobile jest wyjaśnienie:
"Promocja dotyczy klientów, posiadających aktywną ofertę nju na abonament lub na kartę w dniach 9.01 - 31.01.2020r. Klienci otrzymają Pakiet 1GB w okresie między 9.01 a 15.02.2020r.,w zależności od posiadanego przez nich okresu rozliczeniowego, tak aby każdy Abonent miał dostępny Pakiet 1GB przez co najmniej 14 dni."
Więc jak ktoś dołączy do nju mobile do 31 stycznia 2020 roku może dostać jeszcze dodatkowe promocyjne 1 GB w ramach obecnej akcji miliona użytkowników nju
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czyli można mieć łącznie 11 GB za 4 zł ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim według informacji podanej na stronie, tak by to wyglądało. Wszystko pewnie zależy, kiedy pakiet będzie przyznany. Czas na przyznanie jest do 15 lutego, więc uruchamiając teraz trzeba się liczyć z koniecznością doładowania konta za kwotę minimum 5 PLN. Aktywuje się w tedy ważność na połączenia wychodzące po wieki
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
SMSa dostałem, regulamin widzę, ale mimo wszystko chciałbym widzieć ten pakiet i jego stan, bo w tej sieci wszystko działa, tylko niestety większość rzeczy po trzeciej reklamacji dopiero.
Ktoś, wie coś, o czym nie ma w regulaminie? Bo regulamin nie podaje żadnych konkretów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Descent jak dostałem SMS-a z informacją o otrzymaniu GB, to sprawdziłem w aplikacji. Było podane dokładnie 1024 MB. W inny sposób poza aplikacją nie sprawdzałem.