- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak wyłączyć usługę Chroń Dzieci w Sieci?
Mam taką samą sytuację, została włączona usługa mimo, że wysyłałąm smsa o treści STOP CDWS. Pobrano mi już za to opłatę 4.99. Na stronie orange chroń swoje dziecko nei ma opcji zeby sie zalogowac bo numer tel juz isnieje a email nie jest w bazie. Paranoja, naciąganie ludzi. Orange to najgorsza firma telekomunikacyjna. Niepolecam nikomu!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"numer na który wysłałeś smsa jest nieprawidłowy, sprawdź numer i spróbuj ponownie"
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@thomsetnapisał(-a)"numer na który wysłałeś smsa jest nieprawidłowy, sprawdź numer i spróbuj ponownie"
Wystarczy zalogować się do Nowy Mój Orange i w zakładce Pakiety i Usługi Dodatkowe - Ustawienia Blokady znajdziesz odpowiednią opcję.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, oczywiście ze zrobiłam jak polecacie..ale oczywiści w tym miesiącu znów mi pobrali za tą usługę..nie wiadomo czemu..a trzeci miesiąc z góry wysyłam: "STOP.."
Porażka i złodziejstwo w biały dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Hema, porozmawiaj na czacie i zgłoś reklamację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wątpliwości budzi sposób w jaki uruchamiacie usługę klientom, u mojego ojca jest już druga taka sytuacja gdy pojawia się wiadomość na ekranie w trakcie normalnego użytkowania telefonu, a ten przypadkiem przesuwając palce po telefonie klika w to co mu się pojawia. Taka praktyka jest nieuczciwa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
"Usługę można wyłączyć w każdym momencie za pośrednictwem Serwisu " - no niestety mimo prób tej złodziejskiej usługi nie da się wyłączyć co raczej jest celowym działaniem. Nie dostałem żadnego sms z informacją itp Po prostu dawaj kasę bo nam się należy.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »