Nie można wyświetlić tego widżeta.

Internet biurowy - aneks umowy

ROZWIĄZANE

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 683
  • 2856
  • 15

Witam. Zauważyłem, że pod naszym adresem ( firmy) jest dostępny internet do 1Gb zamiast 600Mb. Chcę aneksowac umowę, bez wymiany sprzętu oraz bez wydłużenia okresu obecnej umowy do opcji 1Gb. Jest z tym problem, bo na czacie mówią, że pod moim adresem można, ale samo zamówienie trzeba złożyć przez infolinię. Infolinia mówi, że w grę wchodzi tylko przedłużenie umowy. Skąd może wynika taka restrykcja?  Mogłobym w sumie nawet o podpisać nową umowę, ale za wszelką cenę chcę zachować obecy sprzęt, czyli ONT. 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14443
  • 59318
  • 723

@atlas_cudow  według mnie zostanie taki jaki jest. Jednak trzeba przypilnować handlowca 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 ODPOW. 4

• 14443
  • 59318
  • 723

@atlas_cudow  przy podniesieniu opcji prędkości zawierasz  umowę na zasadzie aneksu na kolejny okres lojalki 12/24/36 miesięcy. 

Nie da rady zwiększyć opcji w tym samym okresie lojalnościowym 

Z drugiej strony słyszałem, że podniesienie opcji może być wprowadzone oo pół roku używania starej opcji- dotychczasowej.

Jeśli to biznes, szukaj opiekuna, handlowca...z duuużymi uprawnieniami 

• 683
  • 2856
  • 15

Ok. Sumie mogę przedłużyć umowę tylko, czy Orange będzie chciało dać mi nowy sprzęt? Czy zostaje ten co jest?

• 14443
  • 59318
  • 723

@atlas_cudow  według mnie zostanie taki jaki jest. Jednak trzeba przypilnować handlowca 

• 683
  • 2856
  • 15

Dzięki za info. Pozdrawiam