- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witajcie 😄
Przychodzę z kolejnym pytaniem.
Odebrałam dziś smartwatcha bez abonamentu. Czy będę miała gdzieś numer usługi aby zarejestrować się do Mój Orange? Chciałabym zamówić kartę esim, a widzę że bez tego nie da rady inaczej niż na infolini lub w salonie, a zależy mi, żeby zamówić przez internet 🙈
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PandziaS jak chcesz korzystać z usług Orange, to trzeba, aby był numer w Orange. Możesz najpierw przetestować sobie usługi Orange jak nie masz przekonania. Starter Orange to kosz 5 zł, czas do testów 14 dni, na koncie masz minimum 6 GB i 5 zł. Możesz również aktywować FLEX-a. Jeżeli zrezygnujesz przed upływem 14 dni, to dostaniesz zwrot opłaty za plan.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie numer usługi?
@PandziaS do Mój Orange rejestrujesz się numerem telefonu, który masz w Orange. Może to być również numer ma kartę, jeśli nie masz abonamentu.
W przypadku numeru na kartę, można tylko wymienić na eSIM. Nie da się dobrać dodatkowej eSIM.
Możesz również skorzystać z FLEX-a, gdzie przy najniższym abonamencie masz dwie karty SIM lub eSIM.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie numer usługi?
@ketrasaArtur właśnie problem w tym, że nie mam żadnego numeru w Orange, jedyne co to tego smartwatcha na raty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie numer usługi?
@PandziaS jeżeli chcesz, aby na zegarku działał eSIM Orange, to potrzebny jest Tobie numer na kartę lub FLEX. Nikt od tak nie udostępni karty eSIM bez posiadania numeru.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie numer usługi?
@ketrasaArtur czyli muszę najpierw przenieść numer, a później złożyć wniosek o esim?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Gdzie numer usługi?
No żeby mieć jakąś usługę w Orange to musisz jakąś umowę na usługi telekomunikacyjne z Orange zawrzeć. Przeniesienie numeru jest jedną z opcji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PandziaS jak chcesz korzystać z usług Orange, to trzeba, aby był numer w Orange. Możesz najpierw przetestować sobie usługi Orange jak nie masz przekonania. Starter Orange to kosz 5 zł, czas do testów 14 dni, na koncie masz minimum 6 GB i 5 zł. Możesz również aktywować FLEX-a. Jeżeli zrezygnujesz przed upływem 14 dni, to dostaniesz zwrot opłaty za plan.