- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skorzystałem z nowej oferty Orange, przy okazji odzyskując "dostęp" do innych (wcześniej nabytych zbiorów w tym od Publio) ale, nie był bym sobą gdybym nie zauważył i nie zgłosił tu literówki w appce - na obrazku zaznaczyłem w którym słowie brakuje literki 🙂
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czujnych osób dzisiejszego wieczoru 😉 Dzięki śliczne @Misiek62, wysyłam do poprawienia! Przy okazji sprawdziłeś jakieś pozycje w czytelni i możesz jakąś polecić 😉 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Więcej czujnych osób dzisiejszego wieczoru 😉 Dzięki śliczne @Misiek62, wysyłam do poprawienia! Przy okazji sprawdziłeś jakieś pozycje w czytelni i możesz jakąś polecić 😉 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytelnia Orange - literówka ;)
Rafał napisał(-a):Więcej czujnych osób dzisiejszego wieczoru 😉 Dzięki śliczne @Misiek62, wysyłam do poprawienia! Przy okazji sprawdziłeś jakieś pozycje w czytelni i możesz jakąś polecić 😉 ?
@Rafał nie śmiałbym nikomu polecać czegoś do czytania/słuchania... wiesz o gustach się nie rozmawia... Czujność wykazałem w momencie instalowania (19 listopada) tylko, że wcześniej brakło mi zapału (czasu) żeby to zgłosić.