- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Posty wydzielone z tematu "Zatrzymane chwile" - moderator Wojciech.
@Mariusz , a kto się podejmie wyzwania i "przyłapie" Piotrka na psuciu forum? Mamy takiego speca od speców psocących?
@Rosiu , zgłaszałem Wam dzisiaj, ale to grubsza sprawka, bo wciąż aktualna
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
U mnie już ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Anonim, a no, trzeba byłoby się dobrze zaczaić i złapać na gorącym uczynku 😛
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Citi2017napisał(-a)@Anonim robisz łapankę na @Piotrekk85 -.- trochę to smutne
@Citi2017 , żebyś mnie nie oskarżał bezpodstawnie, to jak byś dokładnie czytał pogaduchy, widziałbyś wpis @Kinga Potwierdziła w priv, a co, niech Cię dręczy całą noc
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
185.234.x.x? Bo przyszło coś takiego, ale to jest IP totalnie spoza OPL, estońskie jakieś.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cybertarcza łapie jako wyłączony z ochrony, pomimo testu na Neostradzie
@Anonimnapisał(-a)
@Mariusz , a kto się podejmie wyzwania i "przyłapie" Piotrka na psuciu forum? Mamy takiego speca od speców psocących?
@Rosiu , zgłaszałem Wam dzisiaj, ale to grubsza sprawka, bo wciąż aktualna
U mnie to samo wyskajuje, ale ja nie man neta z Orange. Czyli @Anonim zostakes potraktowany jako uzytkownik z poza Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
@Rosiunapisał(-a)185.234.x.x? Bo przyszło coś takiego, ale to jest IP totalnie spoza OPL, estońskie jakieś.
@Rosiu, ja się nie muszę znać na wszystkim, ale tylko tyle i aż tyle informacji od Ciebie? Przecież nie wchodzę na ściernisko, tylko poruszam się w obrębie NO i CT w ramach Neostrady. Nie powiesz mi, że to wina @ketrasaArtur , który "podrzuca" kukułcze jajo?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zatrzymane chwile
Chcę się upewnić, czy to IP z Twojego zgłoszenia. Jeśli tak, to nie jest to IP Orange'owe.
Ja się nie znam na Waszych jajkach 🙂 i szczerze mówiąc nie rozumiem o co w tym akurat aspekcie wątku chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cybertarcza łapie jako wyłączony z ochrony, pomimo testu na Neostradzie
@Rosiunapisał(-a)
Chcę się upewnić, czy to IP z Twojego zgłoszenia. Jeśli tak, to nie jest to IP Orange'owe.
Ja się nie znam na Waszych jajkach 🙂 i szczerze mówiąc nie rozumiem o co w tym akurat aspekcie wątku chodzi.
@Rosiu, moje zgłoszenie dotyczyło tego IP. Dzisiaj z innego IP, ale skoro uważasz, że to nie Wasza bajka...hmmm Mogę od siebie dodać tylko tyle, że skoro Wam płacę za usługi, to dobrze by było znać przynajmniej, dlaczego CT nie może określić poziomu bezpieczeństwa w mojej Neostradzie? A ten przykład z forum NO, to też moje "jajka"?
@Rosiu i moderatorzy, spójrzcie na ikonkę u góry i tę na dole z Edge. Windows 10 z lapka. Wczoraj pokazałem z Windows 7 na Chrome z kompa i @Kinga obiecała, że temu się przyjrzy. Ale skoro Jej nie będzie, to może wyjaśnicie mi ten "układ" z Zatrzymanych chwil...to przecież cząstka forum.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »