- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam nie mogę zainstalować aplikację Orange Telefonu.
I mam telefon Huawei mate 10 lite
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałem wersje Androida Twojego telefonu. Masz 8.0, a aplikacja potrzebuje minimum 6.0. Coś w takim razie nie chce współpracować z Twoim telefonem.
Napisał bym e-maila: support@orangetelephone.zendesk.com w sprawie aplikacji podając również model telefonu. Może nie przetestowana została ta aplikacja pod kątem Twojego telefonu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aplikacje Orange Telefonu
W aplikacji jest napis: "Twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją", więc nie będzie się dało zainstalować tej aplikacji na Twoim telefonie.
Czy Twój smartfon był zakupiony w Orange?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawdzałem wersje Androida Twojego telefonu. Masz 8.0, a aplikacja potrzebuje minimum 6.0. Coś w takim razie nie chce współpracować z Twoim telefonem.
Napisał bym e-maila: support@orangetelephone.zendesk.com w sprawie aplikacji podając również model telefonu. Może nie przetestowana została ta aplikacja pod kątem Twojego telefonu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To dla tego piszą w opiniach pod aplikacją, że niby Polska, ale wszystko jest po angielsku. Nie będę więc jej testował, ze względu też na to, że zastępuje w smartfonie standardową aplikację do dzwonienia. Szkoda mi skopać smartfona. Wszystko trzeba robić z głową. Dzięki @piotr-t1991 za taki temat. Znowu czegoś można się dowiedzieć, mimo, że z początku aplikacja też mi się podobała.
Więcej info o aplikacji: https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-Inna-oferta/Aplikacja-Orange-Telefon-ochrona-przed-niechcianym...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
bardzo dziękuje za pomoc i odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotr
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tutaj jest cała czarna lista telefonów. Ciekawe. Ale Twojego na niej nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wygląda mi, że lista telefonów była tworzona jeszcze przed datą premiery Huawei mate 10 lite i od tamtej pory nie była zaktualizowana. Daty utworzenia listy też nie ma na stronie. Na liście są kolejne modele telefonów Huawei, wiec pewnie i kolejny model, czyli mate 10 lite też może się na nią załapać, jak by była aktualizacja. To tylko domysły z informacji wyszukanych w necie.