- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.
Na początku zaznaczę że byłem klientem Orange na kartę ale mój numer stracił ważność i został zablokowany.
Próbując obejrzeć film z zakładki Środy z Orange vod udało mi się to dwa tygodnie temu.
Obejrzałem wtedy film po zalogowaniu się na e-mail.
W ubiegłym tygodniu już mi się to nie udało i podobnie jest dzisiaj (pomimo iż jestem zalogowany).
Po wciśnięciu przycisku "Wypożycz film", zostaje przekierowany do strony z możliwością zakupu oferty Orange.
Po wyborze filmu za 1zl i zalogowaniu się na Orange.pl wyświetla mi się informacja że film jest dostępny dla klientów Orange, a gdy klikam - link przekierowuje mnie do strony gdzie mogę wybrać ofertę.
Czy mam rozumieć że film będę mógł obejrzeć dopiero jak stane się klientem Orange i przez rejestracji na numer telefonu Orange (nie będąc klientem) nie będę mógł oglądać filmów?
Czy jest szansa że ktoś potwierdzi mi że korzystać z filmów za 1zl na Środy z Orange vod będę mógł dopiero gdy zostanę klientem Orange lub co robię nie tak że nie mogę skorzystać z filmów za 1zl.?
Z góry dziękuję serdecznie.
Krzysiek
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Orange vod problem z zakupem po zalogowaniu
@Kj_dikembe Według regulaminu usług VOD, jest ona dla klientów abonentów usług TV Orange. Jedno ze zdań regulaminu: "Infolinia wsparcia technicznego – Komórka organizacyjna umożliwiająca Klientom, poprzez kontakt telefoniczny z numerem 801 505 505." Podobny numer jest w regulaminie usługi Telewizja Tu i Tam. W tej drugiej usłudze, dla klientów usług stacjonarnych Orange potrzebny też jest ID.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Środy z Orange vod problem z zakupem po zalogowaniu
@Kj_dikembe Oznacz proszę najbardziej pomocna odpowiedź, jako rozwiązanie, to pomoże innym użytkownikom.