- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
internet mobilny orange błedy w grach
Witam od tygodnia mam problem w grze CS2. obecnie mam internet z orange neostrade ale max co mam to 13 mega. teraz testuje internet mobilny z orange i mam predkosc 130mega wiec 10 razy lepszy. i tu teraz moje pytanie. Internet mobilny testuje juz 2 miesiace i od paru dni nie moge grac w cs2 bo jak szukam gre to po 10 sekundach bład ze nie mozna połaczyc sie z serwerem dodam zdjecie jaki to bład.
i teraz tak z internetem łacze sie przez wifi. jak przełacze na neostrade to gra działa ale jak juz na mobilny to juz nie. router jaki działa mobilny to Dlink dwp1010/kt. jak zrobie hosta z telefonu na karcie play to gra tez działa. tylko na kartach orange nie działa. testowałem na 2 kartach nawet kupiłem nowy starter i tez nic czy karta jest w dlinku czy telefonie czy nawet zastepczym zte mc888 tez nic. co mam zrobic prosze o pomoc
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale jak to zrobić?? Da się na mobilnym bo na czacie doradca mówił że na kartę to nie można. Ja tam nie wiem nie znam się. Ja zielony w tym. To muszę coś pobrać czy jak to zrobić??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Uwaga, Uwaga,
Tak zachwalana tutaj usługa Orange VPN umożliwiająca dostęp do internetu z publicznym adresem IP (5 zł aktywacja i 7 zł/mc abonament) jako rozwiązanie "wszelkich" problemów (i zapewne rozwiązałaby zgłaszany w wątku problem) jest dostępna tylko w abonamencie. Nie jest więc dostępna na żadnych starterach, ani we flex.
Ostatnio nawet zostaliśmy poinformowani, że Orange nie widzi specjalnego zastosowania usługi we flex https://nasz.orange.pl/t5/AMA-Orange-Flex-3/Pojawi-się-Orange-VPN-we-Flex/m-p/430594
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
no i tu cie popieram. mam orange love neostrada telefon telewizja i podpiety nr z orange. i jak zaloguje sie do orange to w pakietach moge włąsnie wybrac orange vpn za te 7zł ale jak przełącze usługi na nr karte co kupiłem w zabce za 5zł to juz nie ma takiej opcji 😞
zastanawia mnie czemu 2 miesiace mogłem grac w cs2 a od tygodnia taki bład co sie zmieniło??
czyli co olac orange i wybrac play badz t mobile??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No chyba nie spodziewasz się, że na forum Orange usłyszysz rekomendację, żeby olać na rzecz konkurencji. Może ta sytuacja to znak, żeby rzucić granie? 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie czasem lubię bo ciężkim dniu w pracy ponawalac w ruskich. Ale nie odbiegamy od tematu co zrobić bo kończy mi się zaraz umowa na Orange love i muszę wybrać mobilny bo szybszy ale taki by nie blokował
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PawelWittchen To w takim razie razie warto się przyjrzeć abonamentowi:
Sam internet mobilny - akurat jest zniżka o 15 pln/mc przez cały okres umowy
czyli 50 zł/mc przez 24 mc. za 500 GB (strefa domowa)
albo internet mobilny + abonament komórkowy to w sumie 80 pln (500 GB karta z internetem mobilnym - strefa domowa plus abo komórkowe no limit plus 300 GB/mc)
https://www.orange.pl/internet/internet-mobilny-dla-domu?offerType=FIXED_DATA
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A czy na abonamencie będzie można grać bo nie chce wziąć na 2 lata i zaś to samo
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »