- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykryto Podwójny nat
Hej korzystam z konsoli Xbox series s i mam problem z nat . Wykryto u mnie podwójny nat przez co usługi sieciowe nie działają poprawnie mam router tp link archer 6000 widziałem podobne problemy z rozwiązaniem ale inni mają inny router i muszą to zmieniać w swojej aplikacji
Proszę o pomoc
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykryto Podwójny nat
Podałeś za mało informacji o urządzeniach podłączonych do światłowodu. Opisz konfigurację urządzeń.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykryto Podwójny nat
Podwójny NAT to dwa rutery jeden za drugim, oba z adresem prywatnym. Jeden to Archer, a jaki masz drugi?
Jeśli chcesz uzyskać użyteczne porady, to opłaca się podać jak najwięcej danych o swojej konfiguracji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykryto Podwójny nat
@Wiktor10 skoro podwójny NAT, to znaczy, że za FB masz podłączonego tego TP linka.
Jaka to usługa? Po miedzi czy po światłowodzie, jaki modem od Orange i jeśli to FTTH, to czy masz ONT zewnętrzny?
Używasz TV od Orange i VoIP?
Bez takich danych to wróżenie z fusów
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykryto Podwójny nat
Cześć @Wiktor10
Zerknij do tego linka Komunikat „Wykryto podwójny NAT” w ustawieniach sieci https://support.xbox.com/pl-PL/help/hardware-network/connect-network/double-nat-detected
a także do tego linka Rozwiązywanie problemów z błędami translacji NAT i grami dla wielu graczy https://support.xbox.com/pl-PL/help/hardware-network/connect-network/xbox-one-nat-error
Może te linki okażą Ci się przydatne.
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wykryto Podwójny nat
Oczywiście można studiować materiały podlinkowane powyżej, ale jeśli nie wiesz czym się różni brama od modemu i rutera to po prostu opisz swoją konfigurację własnymi słowami, coś podpowiemy po polsku.