- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Rozłącza mnie po połączeniu z ponad 8 osobami.
Cześć. Mam grupkę znajomych z którymi gramy w pewną grę (TOR3.1.2) od jakiegoś czasu mam tak że rozłącza mnie z lobby gry gdy do lobby wejdzie więcej niż 8 osób ( ze mną) jako że w lobby może przebywać nawet 15 osób. Gra po wejściu do lobby sprawdza czy mamy wersję odpowiednią, następnie jeżeli jest ponad 8 osób zgłasza że nie mam odpowiedniej wersji. I wyrzuca mnie, następne próby wejscia kończą się "disconnecte'm". Sprawdziłem wersje gry, przeinstalowałem ją. Napisałem do supportu gry - support zalecił wyłaczenie firewall i antywirusa - tak zrobiłem , ale nie pomogło . Grę zainstalowałem na innym komputerze (laptopie) z innym systemem - nadal to samo. Skopiowałem wszystkie pliki gry od znajomego. Nadal nie pomogło (inni po skopiowaniu moich mogli grać). Zabrałem laptop do pracy - gdzie mam internet od innego operatora podłączyłem się z siecią - eureka działa !. Wróciłem do domu wyłączyłem w routerze zabezpieczenie firewall na niskie - ale nie pomogło. Podejrzewam że to jakieś zabezpieczenie wewnątrz sieci orange, dodam jeszcze że po połączeniu się siecią LTE z telefonu (również z orange). Problem nadal występuje. Uruchomienie VPN hide.me nie pomaga.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czy jest jakis pakiet nie wiem 2gb do testowania za free nie chce kupować poto aby się rozczarować
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś