- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Poprawienie laga w PS Portal na hotspocie z telefonu.
Jak w temacie, gra potrafi ostro chrupnąć, a standardem jest jakieś 60ms lub wyżej. Mam kumpla, który ma t mobile i mu normalnie śmiga 20ms z hotspota i nic nie kombinował, więc nie wiem o co chodzi. Próbowałem na 5 GHz i jest to samo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Adr1an3k powodów może być wiele np. obciążenie nadajnika, ukształtowanie terenu, podzespoły telefonu i td.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Kumpel mieszka pod tym samym adresem co Ty? Ma taki sam telefon i taką samą ofertę?
BTW. Telefon nie nadaje się jako źródło internetu dla graczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak chcesz żeby telefon byl źródłem internetu to przede wszystkim upewnij się czy telefon korzysta z prawdziwego 5G a nie 5G w pasmie LTE, najlepiej sprawdzić to za pomoca darmowej aplikacji Netmonster na telefon (android)
jesli nie korzystasz z 5G u operatora to zobacz w aplikacji Netmonster na jakiej czestotliwosci (pasmie) łaczysz sie do nadajnika GSM i z jakim poziomem sygnalu, ewentualnie wrzuc zrzut ekranu z Netmonster to wiele wyjasni bo widac pasma i poziom sygnalu, byc moze lapiesz jakis odlegly nadajnik, to wszystko widac w aplikacji Netmonster na androidzie bo na zabawkach typu IPhone dla amerykanskich gospodyn domowych nie ma porzadnych narzedzi