- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
Ok dzięki właśnie dostałem info że coś jeszcze naprawiają bo w kontakcie z konsultantem pokazuje mi że trwa naprawa.Co do pingu to mam 75 czyli to wina też Riotu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
To nie jest ani wina Riotu ani Orange - to wina technologii 🙂
Masz przeplotu około 31ms na linii.
Ping do tego serwera ze światłowodu bez przeplotu to 39 ms.
Jak podliczy się to razem to ten ping wychodzi właśnie około 72-75ms.
Jeśli ten ping będzie stabilny i nie będzie problemów na linii to na prawdę tego nie odczujesz 🙂
To jest niestety urok linii miedzianych. Przeplot być musi, aby to działało stabilnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sprawa rozwiązana był problem na linii.Jednak dało się obniżyć ping wcześniej miałem na speedtest 45 a na serwerze lola eune 75.Teraz mam na speedtest 25 a w lolu 60.Tak więc jakbyście mieli problemy z pingiem ciśnijcie orange.Wysyłajcie reklamacje piszcie z konsultantem a jak przyjedzie technik to pokażcie mu ping i tracert.W moim przypadku to pomogło także dziękuję za pomoc i życzę niskich pingów 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
Zresetowali Ci DLM, to i ping niższy. Jak będzie Ci sypało błędami dużo i zrywało połączenie, to może wrócić jak miałeś wcześniej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
Narazie jest cały czas 61 od wpisania ostatniego postu.Błędów też z cztery razy mniej mianowicie ES-56 SES-32 a ile było wcześniej to widać na screenie.Także oby się nic nie zmieniło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
patrząc na wasze osiągi z pingiem powinienem się cieszyć że mam 60-65 średnio. Czyli nic lepszego nie da się ugrać od strony orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
@codplayer niestety, Orange nie inwestuje już w linie miedziane. Musicie uzbroić się w cierpliwość i poczekać na światłowód 🙂
Wtedy nie będzie problemów z pingiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
Nie zaczynajmy tutaj tego tematu 🙂
Nie u każdego skacze.
EOT.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
PING w LoLu
W sumie nie robi to jakiejś dużej różnicy jak masz ping do 70.Najważniejsze żeby połączenie było stabilne i bez skoków pingu.Teraz nie ma porównania z komfortu gry na 61 a wcześniej skakał ponad 100 i spadał to był dramat.Także to nie jest zły ping.