Nasz Orange
anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nowy dekoder 4K multi

_Artek_
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

nowy dekoder 4K multi

Czy ktoś mógłby nagrać zapping i płynność kanałów TV na tym dekoderze najlepiej pokazując jakiś pasek informacyjny??  byłbym bardzo wdzięczny. 

Dwarfen
Poziom 13, Tropiciel Przestworzy

nowy dekoder 4K multi

Możecie sprawdzić ile pamięci macie u siebie?

agat13
Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny

nowy dekoder 4K multi

@DwarfenRozumiem, że to widok info z TV? jak to osiągnąłeś?

Dwarfen

nowy dekoder 4K multi

Zainstalowałem program AIDA64 że sklepu Play. Ale wystarczy wejść w ustawienia i tam wybrać Pamięć. Mi tam pokazuje 12GB a powinno 32GB

Mychal
Poziom 20, Odkrywca Przestworzy

nowy dekoder 4K multi

U mnie, także 12 gb 

Dwarfen

nowy dekoder 4K multi

Zapytałem doradcy w aplikacji Mój Orange i tak mi odpisał :według danych jakie posiadamy dekodery powinny mieć Chipset: BCM72127. Pamięć DRAM: 3 GB. Pamięć eMMC: 32 GB. Sieć: RJ-45 Ethernet 10/100 Mbit, Wi-Fi 6, 5 GHz, Bluetooth 5.0.

I jak tego nie spełniają to proponują wymianę. Tylko czy jest sens i czy są takie z poprawną konfiguracją to nie wiem.  

Anonim
Nie dotyczy

nowy dekoder 4K multi

@_Artek_  jak myślisz poważnie o Orange IPTV. To radzę Ci bierz IWU 200,  będziesz zadowolony.

_Artek_
Poziom 21, Odkrywca Przestworzy

nowy dekoder 4K multi

Jeszcze 6 miesięcy więc naprawdę sporo czasu najbardziej myślę o rezygnacji z multiroomu canal+ i korzystaniu w drugim pokoju tylko z aplikacji c+online zobaczę jak będą wyglądały oferty w grudniu. 

kovalskybobi
Poziom 19, Odkrywca Przestworzy

nowy dekoder 4K multi

dla mnie nie ma znaczenia ile pokazuje faktycznie pamięci, jeśli dekoder multi działa u mnie lepiej niż icu100. Nie widzę żadnej różnicy w obrazie, a działa stabilniej. Jedynie nie wiem jak konfigurowałem wcześniej w telewizorze LG webos by sterować dekoderem, bo obecnie przestało działać. Chyba wybierałem jakiś inny dekoder Orange, ale mimo wielu prób nie działa jak kiedyś. 

Dwarfen

nowy dekoder 4K multi

Podawana w mediach specyfikacja powinna być zgodna bo ma wpływ na wybór klientów. Nawet konsultanci nic nie wiedzą o zmianie i podają błędne dane. Być może producent samowolnie robi przekręt, obniżając parametry sprzętu. Nam, użytkownikom może robić różnice zmniejszenie miejsca na pliki, aplikacje, muzykę z 32 GB na 12GB.