- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Jako, że dedykowany dysk do WHD80 jest trudno dostępny (od co najmniej 2 miesięcy w sklepie status "produkt dostępny wkrótce") może ktoś w Orange uchyli rąbka tajemnicy jak przygotować dysk usb do współpracy z tym dekoderem. Zakładam, że zapewne jest sformatowany inaczej niż FAT/NTFS i coś wgrane na partycji startowej. Jest tu pewnie sporo osób które są w stanie "ogarnąć" taką procedurę.
Tym bardziej, że nie ma opcji wymiany tego dekodera na inny (np na ICU100)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Przecież chyba nikt nie produkuje specjalnych dysków na zlecenie Orange 🙂
To standardowy dysk USB odpowiednio sformatowany i ewentualnie z jakimś wgranym oprogramowaniem.
Mogą być np. ograniczenia co do wielkości i/lub poboru prądu z portu USB. Do UHD88 były dyski zdaje się Toshiba - też oczywiście odpowiednio spreparowane.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Trudno mi powiedzieć ale pewno Orange jakieś ma oprogramowanie w dysku widocznie jedynie co możesz to na dysk z komputera rzucić se film i odtwarzać na tym dekoderze .a by nagrywać musi być ten dysk od Orange 🙂 tego nie zmienimy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Chyba nadal się nie rozumiemy. Właśnie o to chodzi, żeby Orange ujawniło jak musi być przygotowany dysk do współpracy z dekoderem. Na pewno nie jest to jakaś kosmiczna technologia. Nic albo niewiele na tym stracą- dysków i tak nie ma (więc ich nie sprzedają ani nie wydzierżawiają), dekoderów też już nie dają (bo są nowsze). A tacy jak ja przestaną ich nękać np. o wymianę na ICU.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
@pawelow wiem o co ci chodzi ale Orange takich rzeczy nie ujawnia 🙂 jeśli masz dysk USB 3.0 możesz spróbować sparować bez gwarancja że uda się ale zapytam się pracownika Orange 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
@pawelow po rozmowie z kimś z wyższego szczebla Dekoder whd 80 musi być dysk od Orange 🙂 nie da się nic zrobić .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Szkoda.
To może chociaż jakieś info kiedy będą dostępne. I to w opcji dzierżawy która ponoć występuje (tak przynajmniej powiedział mi konsultant) ale w salonie zrobili wielkie oczy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Polecam czat Orange z konsultantem tylko czat od poniedziałku do piątku od 8 do 21 działa i z nimi rozmierzwiać w sprawie dysku może już jest dostępny tylko strona nie ma aktualizacji i życzę miłego dnia
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Cześć. @pawelow. Jeśli chodzi o dyski do whd 80 to nie mam dobrych wiadomości. Brak informacji kiedy będą dostępne zarówno w salonie jak i na stronie. Pierwsze słyszę żeby były dzierżawione.
- « Poprzedni
- Następny »