- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
No cóż trochę jak pies ogrodnika.
A co do dzierżawy- niby jest (wynika choćby z zapisów cennika Orange Love gzie przy TV jest opcja dzierżawa dysku - 49,99 złotych (jednorazowo). Potwierdził mi to konsultant.
Ale jak zamówić? Nie wiadomo 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Dyskow nie ma i pewnie nie będzie. Ja przy zamówieniu zaznaczyłem zakup dysku, ale potem konsultant zadzwonił, że tylko w salonie i mogę sobie dokupić. Później w salonie zrobili wielkie oczy i tak jestem bez możliwości nagrywania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
A może by tak złożyć reklamację na okoliczność braku możliwości kupienia/wydzierżawienia dysku? Jeśli Orange nie ma dysków to niech udostępni wymianę dekoderów na ICU100.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Jak najbardziej możesz wyjaśnij sytuacje reklamacji 🙂 ale masz internet miedziany wiec twoim ratunkiem jest dekoder najnowszy Dekoder IWU200 bo samsung tylko dla światłowodu jak by co.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Tyle, że do IWU200 nie podepnę dysku, jest tylko (płatne i ograniczone czasowo) "nagrywanie w chmurze" i to nie wszystkich kanałów. Czyli proteza i to droga.
Co co zasady (poza chęcią Orange) nie ma technicznych przeszkód aby Samsung współpracował z VDSL (FunBox 1 lub 2). Teoretycznie (i praktycznie) nawet 4K chodzi bez problemu - testowane na Netflix - mam download na poziomie 50 Mb.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Samsung jest przeznaczony wyłącznie do światłowodu tego ci Orange nie zmieni 🙂 ale reklamację możesz próbować pisać tylko daj nam znać jaki wynik 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Dyski jak nie produkowane to napewno są preparowane przez Sagemcoma, mają specjalną partycje i oprogramowanie szyfrujące Sagemcoma. Niestety jeżeli Sagemcom już ich nie produkuje nic innego nie zostanie. To tyle w temacie. Ewentualnie naciskać na operatora aby wznowił sprzedaż.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
dysk do whd 80
Było na ten temat kilka dyskusji na forum (widzę że też brałeś w nich udział). I wniosek jest taki, ze to tylko i wyłącznie kwestia konfiguracji dostępu w systemie Orange. Natomiast teraz może być jeszcze trudniej bo po wprowadzeniu IWU200 Samsung jest klasyfikowany jako "Premium" 🙂
Dlatego jeszcze raz powtórzę najprostszym (dla wszystkich) wyjściem z sytuacji byłoby udostępnienie przez Orange informacji o sposobie przygotowania dysku.