- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka Laptopa
Dzieki wielkie za pomoc gdyby nie ty to nadal bym siedzial i czekal ale nie rozumiem jak mogli do czegos takiego dopuscic juz kolejny raz, no idzie sie zalamac, niby w piatek maja do mnie dzwonic aby znow zlozyc zamowienie mam chociaz nadzieje ze teraz sie uda.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka Laptopa
@Anonim, niestety, ale pozostają inne formy kontaktu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka Laptopa
znalazlem formularz wlasnie i go wypelnilem i wysle go listownie do nich za potwierdzeniem odbioru mam nadzieje ze to cos da
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka Laptopa
@Morsadre, musisz niestety pilnować temat i sprawdzać Status Zamówienia, ale zamówienie musi zostać potwierdzone mailem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka Laptopa
Morsadre napisał(-a):znalazlem formularz wlasnie i go wypelnilem i wysle go listownie do nich za potwierdzeniem odbioru mam nadzieje ze to cos da
@Morsadre Tylko, że jak znam życie, to taka przesyłka do adresata trafia zdecydowanie później niż "zwykły " list polecony... dałeś chociaż priorytet?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wysyłka Laptopa
jeszcze nie wyslalem az taki szybki nie jestem 😜 dopiero wypelnilem sobie i wydrukowalem pozniej bede isc to wysylac, ale czuje taka irytacje i zlosc jakich dawno nie czulem, czlowiek chce im dac zarobic a oni wrecz robia wszystko by od nich uciekac
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »