- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
Proszę o info w jaki sposób mogę odnaleźć na dekoderze wybrane filmy (np. te które oznaczyłem w HBO OD).
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak, przy filmach z "pakietów" ta funkcjonalność nie działa _jeszcze_
dostępna jest tylko dla katalogu Orange VOD dla jej zawartości, na samym dole są wybrane
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
FunBox 3
z zakładce HBO OD jest tylko podział na Filmy i Seriale.
Zakładam, że powinna być jedna zakładka na wybrane filmy z różnych źródeł, np. HBO OD, Canal +, katalog filmów itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
Jak wchodzisz w HBO OD, to są tylko filmy i seriale. Inne źródła powinny być poziom wyżej nad hbo go.
Kurcze, trochę nie rozumiem w czym błąd. Pokażesz może zdjęcie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
@LeonardusFunbox 3 to nie dekoder a router napisz jaki masz z tych trzech Sagemcom UHD 88, WHD80 czy Samsung ICU 100 ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
Witam,
Faktycznie - Funbox to router.
Sprzęt ma kilka dni i przesiadłem się z UPC gdzie było jedno pudełko 🙂
Dekoder mam Samsunga
Tak jak pisałem wcześniej - mając opcję oznaczenia wybranych filmów / seriali do oglądnięcia poszukuję skrótu / zakładki gdzie miałbym dostęp do tego co oznaczyłem jako wybrane (podobnie jak z ulubionymi kanałami filmowymi)
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
Oznaczone filmy seriale, można jak się nie mylę nagrać, z oglądaniem w wybranym czasie będzie problem, takiej opcji nie widziałem, dekoder obsługuje dyski, wpiąć na usb, nagra a potem to obejrzysz @Leonardus 😉
Edit:
Ta lista coś utworzył powinna być widoczna przy nagrywaniu, nie da się utworzyć listy do oglądania w wybranym czasie, ja w każdym razie się z tym nie spotkałem, miałem kilka dekoderów i tunerów sat jeszcze więcej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
@Leonardushej, chodzi Ci o oznaczenie "powiadomienia" o projekcji konkretnego filmu/programu ? jeśli tak to nie są one nigdzie prezentowane ( nie ma listy pozycji jakie zaznaczyłeś do obejrzenia w przyszłości )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wybrane filmy
Nie chodzi mi o powiadomienia.
Jeśli wejdziesz na filmy OD (np.VOD, HBO) przy każdym filmie jest opcja: "Dodaj do wybranych"
Zakładam, że jest to po to aby można było je łatwiej wyfiltrować / znaleźć - w dekoderze UPC jest podobna opcja i wybrane przez użytkownika filmy lądują w specjalnym katalogu.
Tak jak pisałem wcześniej - przez analogie jest grupa ulubionych kanałów telewizyjnych które można łatwo wyfiltrować tak samo szukam takiej opcji dla filmów - chyba że IT Orange nie rozwinął tej opcji
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »