Nie można wyświetlić tego widżeta.

Reklamacja zegarek Alcatel

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Dzień dobry,

Zepsuł mi się zegarek Alcatel. Sprzęt został wysłany najpierw do serwisu, gdzie stwierdzono wadę, ale z powodu braku części zamiennych nie można go było naprawić. Zaproponowano mi wymianę sprzętu na telefon Alcatel U5 , z tym że nie interesuje mnie zamiana na ten model. Osoba która zajmuję się moją reklamacją twierdzi że oprócz zwrotu kwoty którą do tej pory zapłaciłem (co misie nie opłaca), przysługuje mi wymiana tylko i wyłącznie na ten model. Czy mógłby ktoś to zweryfikować i potwierdzić.

3 ODPOW. 3

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32780
  • 38798
  • 1388

No jeśli nie ma części zamiennych lub nowego urządzenia, to nie ma obowiązku jego sprowadzenia.

Poziom 6, Zwiadowca Przestworzy
  • 2
  • 0
  • 0

Tak wiem o tym, ale został mi zaproponowany tylko i wyłącznie jeden konkretny model na ktory mógłbym wymienić sprzęt. Czy zawsze wyglada to w ten sposób czy nie mógłbym wybrać innego telefonu i na przykład dopłacić ?

Zespół Nasz Orange
  • 2984
  • 12560
  • 151

Zadaje się @wielebnyandrzej, że nikt z użytkowników - forumowiczów nie natrafił jeszcze na taką sytuację. Najlepiej takie pytanie: czy nie mógłbym wybrać innego telefonu i na przykład dopłacić? kierować do osoby, która zajmuje się reklamacją.

A jak się ostatecznie ta sprawa zakończyła?