- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
Zauważyłem w piątek wieczorem, że dekoder pomija pierwsze 15 kanałów, potem również pewien ich zakres przy zmianie na pilocie przez +P-. Ogólnie jakiś bałagan. Da się je wybrać z listy czy po numerze. Nie wiem czy była rzeczywiście jakaś aktualizacja, bo nie był w tym momencie restartowany, ale coś się pojawiło przez chwilę po odłączeniu zasilania. Ale to też nie pomogło, bo kanały wciąż przeskakują.
Ktoś też się z tym spotkał?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie znalazłem rozwiązanie. Nie do końca chodziło u ulubione, bo nie mam żadnych dodanych, ale nakierowało mnie to na odpowiednie opcje. Pod przyciskiem "lista" są do wyboru listy tematyczne kanałów i tylko z tego wybranego zakresu kanały się przełączały. Ktoś musiał przypadkiem to zmienić (być może ja ;)), ale wróciłem na listę "Orange TV" i już wszystko gra.
Dzięki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomijanie kanałów przy przełączaniu - Samsung ICU 100
@RogiZapewnię masz przełączone na opcje ulubione kanały już podobny przypadek był tutaj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Właśnie znalazłem rozwiązanie. Nie do końca chodziło u ulubione, bo nie mam żadnych dodanych, ale nakierowało mnie to na odpowiednie opcje. Pod przyciskiem "lista" są do wyboru listy tematyczne kanałów i tylko z tego wybranego zakresu kanały się przełączały. Ktoś musiał przypadkiem to zmienić (być może ja ;)), ale wróciłem na listę "Orange TV" i już wszystko gra.
Dzięki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pomijanie kanałów przy przełączaniu - Samsung ICU 100
@RogiPrawdopodobnie zachowanie tego klawisza "Lista" jak ulubione ma takie samo zachowanie ale tak nie powinno być? Super że Ci się udało rozwiązać problem.