- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Czy karty do odbioru tv Orange są parowane tylko z jednym dekoderem , chodzi mi o to czy korzystając z dekodera UHD 88 karta bedzie działać np. na WHD 80 lub na Samsungu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Błąd: S77 oznacza tymczasowy brak dostępu do kanału TV. Błąd może dotyczyć błędnie przypisanej subskrypcji do danej karty.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
rygiel1974 napisał(-a):Witam. Czy karty do odbioru tv Orange są parowane tylko z jednym dekoderem , chodzi mi o to czy korzystając z dekodera UHD 88 karta bedzie działać np. na WHD 80 lub na Samsungu?
@rygiel1974 A ile masz ich w domu?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
Jakbym miał to bym sprawdził 🙂 Będę przedłużał umowę i nie bardzo chcą mi wymienić dekoder, mój kuzyn posiada takowy którego nie użył ani razu i leży w szafie ale nie będę jechał ponad 200 km żeby sie przekonać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
@rygiel1974 Samsung jest tylko do FTTH jak jest wymienia dekoder UHD 88 na WHD80 to nie ma potrzeby wymieniać karty .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
vdsl2 napisał(-a):@rygiel1974 Samsung jest tylko do FTTH jak jest wymienia dekoder UHD 88 na WHD80 to nie ma potrzeby wymieniać karty .
Okazuje się , że on ma własnie tego Samsunga czyli nie będzie działac bo u mnie jak na razie brak światłowodu 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
@rygiel1974 Według mojej wiedzy to Samsung powinien działać ale nie wszystkie jego możliwości
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
Że na innym sprzęcie nie będzie działać to wiedziałem chodziło właśnie o sprzęt Orange. Dzięki za informację
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Karta do dekodera UHD 88
vdsl2 napisał(-a):@rygiel1974 Według mojej wiedzy to Samsung powinien działać ale nie wszystkie jego możliwości
Sprawdziłem opcje z Samsungiem ICU 100 na VDSL i jednak nie jest możliwe oglądanie tv tak jak pisałeś wcześniej jest on przeznaczony tylko do światłowodu
- « Poprzedni
- Następny »