- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak usunąć niby nagrane programy
Witam, ostatnio zauważyłam że pojawiały mi się jakiś zapisany czas programów widocznych na zajęciach w zakładce Kontynuuj oglądanie. Nie przypominam sobie abym coś nagrywał. W zakładce multinagrywarki, nie ma żadnych zapisanych plików od tych programów. Chciałem dezaktywować nawet multinagrywarke, ale pojawia się błąd jak na zdjęciu. Jak usunąć te pozycje z zakładki Kontynuuj oglądanie? Możliwe że jeden program chciałem na próbę nagrać lecz na pewno nie 10 pozycji. Oczywiście te zapisane programy mogę odtworzyć, ale nie mogę usunąć z tej całej listy. Podobno zapisane są w chmurze, lecz w zakładce multinagrywarki nic nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic nie usuniesz, pewnie jakiś bug jest i wiszą te niby nagrane programy.
Można to tylko zgłosić do Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jakbyś wybrał wybrane wideo z tej listy, wszedł w szczegóły tego filmu i i czy tu nie ma opcji usunięcia z listy? Czyli chodzi o to że możliwe że musisz pojedynczo usunąć każdy element.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)A jakbyś wybrał wybrane wideo z tej listy, wszedł w szczegóły tego filmu i i czy tu nie ma opcji usunięcia z listy? Czyli chodzi o to że możliwe że musisz pojedynczo usunąć każdy element.
Nie ma nic, jak wchodzę w dany film jest tylko przewiń, zatrzymaj, od początku, dodaj do ulubionych. Jedynie co wyczytałem w sieci, że niby te pozycje będę w chmurze 30 dni. Ile w tym prawdy, nie wiem. Dziwi mnie także że nie ma ich w multinagrywarce. Czyściłem pamięć podręczna itp aplikacji Orange na dekoderze, miękki restart ale nic nie pomogło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na logikę to przewinięcie wideo na koniec powinno usunąć przewinięty film z listy "kontynuuj oglądanie" bo program wg dekodera będzie obejrzany. To taki workaround ale chyba pozwoli osiągnąć Twój cel czyli nie mieć tych niechęcią niechcianych wideo na liście z kontynuowaniem oglądania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zostaw je w spokoju, szkoda czasu i nerwów. Po 30 dniach powinny same automagicznie zniknąć. Dziwne tylko że nie widzisz ich w multinagrywarce, ale multinagrywarki i tak nie wyłączaj, nie warto ryzykować, ona jest zbyt ważnym komponentem oferty (a nuż ci się uda i dopiero będzie draka). Te pozycje nie zabierają twoich zasobów w żaden sposób, są zapisane "na koncie" (dlatego resetowanie dekodera czy czyszczenie jego pamięci nic nie daje - ich tam nie ma).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przewinę, to wchodzi kolejny materiał . Zostawię to w spokoju. Zobaczymy co będzie po 30 dniach.