- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam, ostatnio zauważyłam że pojawiały mi się jakiś zapisany czas programów widocznych na zajęciach w zakładce Kontynuuj oglądanie. Nie przypominam sobie abym coś nagrywał. W zakładce multinagrywarki, nie ma żadnych zapisanych plików od tych programów. Chciałem dezaktywować nawet multinagrywarke, ale pojawia się błąd jak na zdjęciu. Jak usunąć te pozycje z zakładki Kontynuuj oglądanie? Możliwe że jeden program chciałem na próbę nagrać lecz na pewno nie 10 pozycji. Oczywiście te zapisane programy mogę odtworzyć, ale nie mogę usunąć z tej całej listy. Podobno zapisane są w chmurze, lecz w zakładce multinagrywarki nic nie ma.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak usunąć niby nagrane programy
Nic nie usuniesz, pewnie jakiś bug jest i wiszą te niby nagrane programy.
Można to tylko zgłosić do Orange 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A jakbyś wybrał wybrane wideo z tej listy, wszedł w szczegóły tego filmu i i czy tu nie ma opcji usunięcia z listy? Czyli chodzi o to że możliwe że musisz pojedynczo usunąć każdy element.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@toleknapisał(-a)A jakbyś wybrał wybrane wideo z tej listy, wszedł w szczegóły tego filmu i i czy tu nie ma opcji usunięcia z listy? Czyli chodzi o to że możliwe że musisz pojedynczo usunąć każdy element.
Nie ma nic, jak wchodzę w dany film jest tylko przewiń, zatrzymaj, od początku, dodaj do ulubionych. Jedynie co wyczytałem w sieci, że niby te pozycje będę w chmurze 30 dni. Ile w tym prawdy, nie wiem. Dziwi mnie także że nie ma ich w multinagrywarce. Czyściłem pamięć podręczna itp aplikacji Orange na dekoderze, miękki restart ale nic nie pomogło.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na logikę to przewinięcie wideo na koniec powinno usunąć przewinięty film z listy "kontynuuj oglądanie" bo program wg dekodera będzie obejrzany. To taki workaround ale chyba pozwoli osiągnąć Twój cel czyli nie mieć tych niechęcią niechcianych wideo na liście z kontynuowaniem oglądania.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zostaw je w spokoju, szkoda czasu i nerwów. Po 30 dniach powinny same automagicznie zniknąć. Dziwne tylko że nie widzisz ich w multinagrywarce, ale multinagrywarki i tak nie wyłączaj, nie warto ryzykować, ona jest zbyt ważnym komponentem oferty (a nuż ci się uda i dopiero będzie draka). Te pozycje nie zabierają twoich zasobów w żaden sposób, są zapisane "na koncie" (dlatego resetowanie dekodera czy czyszczenie jego pamięci nic nie daje - ich tam nie ma).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak przewinę, to wchodzi kolejny materiał . Zostawię to w spokoju. Zobaczymy co będzie po 30 dniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mała aktualizacja, oglądałem program, później przełączyłem na inny i po niedługim ten pierwszy program od razu wskakuje w listę Kontynuuj oglądanie. Nie wiem czy to jakaś nowa opcja od Orange, bo raczej lista się nie skasuje się po tych 30 dniach, skoro automatycznie pojawiają się tak co chwilę programy które oglądałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś