- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie chce się parować. Dekoder mówi ze 2-3m odległości to za daleko i ze sygnał slaby a nie ma ścian miedzy urządzeniami. Instrukcja od Milosza z call center orange to nieporozumienie. Jest nieaktualna i nie pokazuje rzeczywistych kroków w procesie WPS. Czy jest ktoś kto może mi pokazać albo napisać jak to połączyć ze sobą.
Dodam że orange jest bezużyteczne bo tak mi przeniosło usługę że zmieniając lokalizacje z światłowód na światłowód nie potrafi utrzymać produktu i twierdzi ze musze dopłacić do funbox 3.0 żeby działało. Nie chcą przyslać jeszcze raz człowieka żeby dokończył robotę. twierdzą że rzeźnik który rozwali mi przedpokój i9 musze wezwać tynkarzy żeby po nim poprawiali to on miał tylko podłączyć usługę.
Dla mnie to już ostateczny wyrok śmierci dla orange, ale jeszcze 1 rok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten ICU100 widzi moje 5G ale uważa że jest słaby zasięg. Rozwiązałem problem tak jak inni radzili. Zresetowałem fabrycznie dekoder i załapał po czy ustawiłem aby się nigdy nie wyłączał. ...Ekologia 🙂 Dzięki za rady.
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
ICU100 nie chce się sparować z FUNBOX 2.0
Kabelkiem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andiqqqq nie zawsze dana usługa, będzie działać tak samo w różnych lokalizacjach. Masz w obu światłowód na sieci własnej Orange?. Poza tym Funbox 2 do dekodera przez wifi to słabo to widzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@andiqqqq co za archaiczny zestaw dla FTTH?
Jeśli nie chcesz po kablu, zerknij czy masz włączone wifi 5GHz i spróbuj rozdzielić sieci wifi 2,4 i 5GHz. Dopiero spróbuj sparować
Jeśli się nie da, połącz na samo parowanie po kablu, po nim odłącz Ethernet i dekoder zapyta czy połączyć po wifi...powinno zaskoczyć.
Zerknij po rozdzieleniu sieci, czy ta 5-ka jest widoczna na innych urządzeniach. Jeśli nie, modem do wymiany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten ICU100 widzi moje 5G ale uważa że jest słaby zasięg. Rozwiązałem problem tak jak inni radzili. Zresetowałem fabrycznie dekoder i załapał po czy ustawiłem aby się nigdy nie wyłączał. ...Ekologia 🙂 Dzięki za rady.