- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chcę zamówić ten zegarek i dodatkowo zamówić klon swojego numeru, aby działał na esim, jest problem z obsługą, nie wiem czy się nie znają, czy wyrażam się mało łopatologicznie. Od kilku dni czekam na informację i nic z tego. Pomożecie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
a jednak stało się
04.03 - Orange wdrożył dzisiaj usługę Ekstra E-SIM na tym samym numerze ,
sprawdzone - działa
Usługę włączacie przez MÓJ ORANGE -> UMOWY I URZĄDZENIA -> WYBIERACIE NUMER -> EKSTRA KARTY ESIM
Koszt pierwszej: aktywacja 0 zł, opłata miesięczna 0 zł przez 3 miesiące, a potem 9 zł od 4-go miesiąca.
Koszt kolejnej: aktywacja 5zł, 9zł miesięcznie.
Bawcie się dobrze
Dopisane przed moderatora:
Więcej o usłudze i jak włączyć tutaj: https://www.orange.pl/omnibook/ekstra-karta-esim#
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Esim a Samsung Galaxy Watch LTE eSIM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
edit.: mam kilka numerów telefonu, udało by się zamówić klon ale jedynie numeru który chcę przedłużyć umowę... a chciałbym korzystać na moim głównym numerze. Trochę stare info posiadasz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czyli jest, możliwość zamówienia klon numeru na esim, posiadając w telefonie (Samusng galaxy s9+) fizyczną kartę? Od paru dni też wydzwaniam, ale wszędzie odbijam się od drzwi, albo dostaje ogólnikowe informacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pokaż jakiś dowód że korzystasz z esim jednocześnie mając ten sam numer na dwóch urządzeniach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli chodzi o klon numeru telefonu na e-sim to w tym temacie BOK nic nie wiem szkoda męczyć konsultantów. Myślę że warto by było jeśli Orange wydało by jakieś oficjalne info w tej sprawie. W UK w sieci EE czyli defacto też w Orange takie rozwiązanie działa. Obecnie w Orange nie ma możliwości żeby zamówić klon numeru żeby ten sam numer był w zegarku i smartphonie i nikt na razie nie wie kiedy będzie taka funkcja i czy w ogóle będzie taka funkcja - choć wydaje się że taka możliwość powinna być w momencie pojawienia się zegarka w wersji esim w ofercie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystkie oficjalnie informacje są na stronie https://www.orange.pl/view/esim
Na dodatkowym urządzeniu to na dziś nie działa wg mojej wiedzy i nie jest wspierane.
Co działa a nie jest wspierane oficjalnie, to esim na innych urządzeniach zgodnych z tym standardem poza iphonami. Można działać na własne ryzyko choć wpisy w social media pokazują że często się to udaje. Trzeba się liczyć z tym że nagle może coś się popsuć.
Przykładowe wpisy:
https://twitter.com/dkodr/status/1073659076557586432?s=19
https://twitter.com/KubixRevan/status/1073886726639288320?s=19
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dzięki, pozdrawiam!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Próbowałem aktywować esim na zegarku Galaxy Watch z Note9. Przy próbie wejścia na aktywacje usługi w aplikacji zegarka Galaxy Wearable pojawia się komunikat "usługa mobilna nie może być konfigurowania z tego telefonu". Przerabialiscie już jak to rozwiązać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
- Następny »