- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder 4K Multi, niedziałający skrót ułatwień dostępu mimo włączenia go w ustawieniach dostępności
Niestety, po ponownym sparowaniu pilota, skrót dostępności nadal nie działa, w związku z tym, dalej czekam na podpowiedzi, jak to mogę naprawić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dekoder 4K Multi, niedziałający skrót ułatwień dostępu mimo włączenia go w ustawieniach dostępności
No to chyba masz probem z którym nic się nie da chwilowo zrobić. Trochę jeszcze mało jest aktywnych uczestników tego forum z tym dekoderem, i żaden się nie wypowiedział, żeby zweryfikować Twoje objawy. Jednakże obstawiam jakąś "cichą" aktualizację oprogramowania, która mogła zepsuć tę funkcjonalność. To się zdarza notorycznie; Orange w tym zakresie stosuje arogancką politykę wdrażania aktualizacji bez ostrzeżenia i bez opisu. Sugerowałbym nękanie BOK reklamacjami (które zapewne będą odrzucane lub "rozwiązywane" w sposób nieadekwatny). Nie daj sobie wmówić, że to Twój dekoder jest uszkodzony i wymaga wymiany - to raczej mało prawdopodobny scenariusz (choć nie niemożliwy). Jeśli jakaś dobra dusza tu na forum mogłaby u siebie to zweryfikować, miałbyś jasność w tej kwestii. Niestety, tego dekodera nie mam więc nie sprawdzę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 dwie niezależne osoby stwierdziły, że u nich to działa.
Opóźnia działanie całego dekodera, ale funkcja jest dostępna. Stąd moja sugestia że dekoder do wymiany
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »