- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy to normalne jest , aby....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonimnapisał(-a)@wscieklaewka Nie może więcej pobierać, bo by się zasilacz wyłączył. W rękach tego nie miałem. Ktoś jeszcze gdzieś narzeka, że się grzeje? Jak ktoś jest dociekliwy, to niech sobie obudowę rozkręci i sprawdzi, co się w nim grzeje.
Nie wiedziałam o tym że w przypadku przegrzania wyłącza się zasilacz ( to mnie trochę uspokoiło )
Nie wiem czy ktoś jeszcze ma podobny problem, ale czytałam gdzieś na forum, że te dekodery lubią trochę ciepła. Dziwne jest to że moment kulminacyjny w grzaniu wystąpił w sobotę, natomiast wczoraj czyli w niedzielę doszedł do temperatury raczej normalnej ( nie znam się ale tak myślę ) gdyż około 23:00 termometr zaokienny położony na dekoderze pokazywał około 50 stopni ciepełka ( czyli raczej w normie )
Dziękuję @Anonim
Dodam, że kiedyś miałam problem z laptopem starszej generacji - mianowicie gdy go włączałam to on w mig się wyłączał ( podobno z gorąca to było )
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziwne jest to że moment kulminacyjny w grzaniu wystąpił w sobotę, natomiast wczoraj czyli w niedzielę doszedł do temperatury raczej normalnej
Badania statystyczne wykazują w soboty zwiększone korzystanie z Youtube Red i tym podobnych serwisów 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Badania statystyczne wykazują w soboty zwiększone korzystanie z Youtube Red i tym podobnych serwisów 😉
Masz rację @bluesmanniak
Przed chwilą rozmawiałam z działem technicznym który potwierdził że takie zdarzenia mogą mieć miejsce ( może też tak być w przypadku nagrywania jakiegoś programu ) Lecz gdyby powtarzały się podobne historie to nie ma sprawy z ewentualną wymianą wspomnianego dekodera Jak na razie jest wszystko ok.
Miłego dnia 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wscieklaewka Z ciekawości, ten dekoder to nie z Orange ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@BORAXnapisał(-a)@wscieklaewka Z ciekawości, ten dekoder to nie z Orange ?
Witaj dziś @BORAX 🙂
Ten dekoder nie jest z Orange a może coś więcej wiesz na temat owego dekodera ( bo ja zielona w tym temacie jestem ):smileysad:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie może być tak, że jest tak nagrzane, że można się poparzyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ten dekoder to chyba z Vectry PVR STB HD 3831 CDX. Sprzęt z kablówek. Grzeje się, to niech się grzeje najwyżej dadzą nowy jak będzie kuleć.