- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dekodery: IWU200 i 4K Stream mają funkcję wgrania i oglądania zdjęć i filmów?
czy jest możliwość wgrania, bądź otworzenia przez chmurę np Dysk google zdjęć i filmów?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy dekodery: IWU200 i 4K Stream mają funkcję wgrania i oglądania zdjęć i filmów?
@Kikoo16 teraz większośc telewizorów posiada funkcję odczytu danych z pamięci USB.
Jeżeli chodzi o aplikacje, to 4K STREAM ma możliwość wgrania tylko wybranych aplikacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziękuję za odpowiedź. Mam jeszcze jedno pytanie, czy możliwe jest przesyłanie obrazu z iPhone na dekoder?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kikoo16 po co na dekoderze skoro można na tv? Tak samo w przypadku pierwszego pytania..jesli tv ma androida, instalujesz co chcesz. Mój nie miał i dokupiłem dongiel MiStick i mam wszystko w jednym...I net i wszystkie inne programy streamowe...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizor nie ma androida 🙂 kupilam chromecast 4k i zastanawiam się czy zwracać. 4k Stream ma taki sam interfejs jak MiBox, zainstalowalam na nim aplikację klonowania ekran z iPhone, nie potrzebuję więcej funkcji, więc chromecast raczej zostanie odesłany. Dziękuję za odpowiedzi.