- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak listy ulubionych kanałów w dekoderze 4K multi
@j131 Wszystko się zgadza, tylko dekoder powinien mieć ( tak jak miał ) funkcjonalność wywołania np. ULUBIONE, a po aktualizacji tej opcji nie ma.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Śledzę wasze zmagania z tym dekoderem z zapartym tchem i trzymam za was kciuki, koledzy. Na szczęście ICU100 już większość popaprawek 😉 omija.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 No dzięki za wsparcie duchowe, ale ja już dzisiaj zrobiłem zgłoszenie techniczne i czekam na kontakt śpeców od informatyki. A swoją drogą powinno być takich zgłoszeń więcej, od każdego kto ma problemy z tym dekiem. Może wtedy coś by się zmieniło na plus😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Matt11 daj znać co się udało zdziałać 👍
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko się zgadza: lista ulubionych nie jest właściwością dekodera/apki tylko konta i na koncie jest przechowywana.
No to ciekawostka.
Na dekoderze Multi4K mam ustawione ulubione i jest tam dodany m.in kanał Music 90s.
W aplikacji Orange TV Go ten sam kanał nie figuruje w ulubionych i nie można go nawet dodać.
Podobnie jest z wieloma innymi kanałami, m.in muzycznymi. Nie da się ich dodac do ulubionych, choć na dekoderze w TV są. 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JinX Nie wiem co tam się na twoich aplikacjach dzieje, ale sprawdziłem u siebie ulubione na PC, tablecie na aplikacji Orange TV Go oraz ulubione na aplikacji Orange TV i dekoderze i wszędzie mam takie same ulubione. Kiedyś coś było tak że na aplikacji nie chciały wchodzić ulubione mimo że się je zaznaczyło gwiazdką. Obecnie wszystko wpisuje. Jeśli chodzi o Music90s to kanał 672.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 - nie wiem, nie znam się, napisałem tylko co jest u mnie.
Widocznie mają z tym jakiś większy problem, gdyż nie dotyczy to każdego abonenta.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »