Brak listy ulubionych kanałów w dekoderze 4K multi

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 57
  • 277
  • 1

@j131 Wszystko się zgadza, tylko dekoder powinien mieć ( tak jak miał ) funkcjonalność wywołania np. ULUBIONE, a po aktualizacji tej opcji nie ma.

Poziom 39, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 10185
  • 42885
  • 354

Śledzę wasze zmagania z tym dekoderem z zapartym tchem i trzymam za was kciuki, koledzy. Na szczęście ICU100 już większość popaprawek 😉 omija.

• 57
  • 277
  • 1

@j131 No dzięki za wsparcie duchowe, ale ja już dzisiaj zrobiłem zgłoszenie techniczne i czekam na kontakt śpeców od informatyki. A swoją drogą powinno być takich zgłoszeń więcej,  od każdego kto ma problemy z tym dekiem. Może wtedy coś by się zmieniło na plus😁

• 24
  • 81
  • 1

@Matt11 daj znać co się udało zdziałać 👍

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 134
  • 508
  • 2

Wszystko się zgadza: lista ulubionych nie jest właściwością dekodera/apki tylko konta i na koncie jest przechowywana. 

No to ciekawostka.

Na dekoderze Multi4K mam ustawione ulubione i jest tam dodany m.in kanał Music 90s.

W aplikacji Orange TV Go ten sam kanał nie figuruje w ulubionych i nie można go nawet dodać. 

Podobnie jest z wieloma innymi kanałami, m.in muzycznymi. Nie da się ich dodac do ulubionych, choć na dekoderze w TV są. 😁

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 376
  • 1382
  • 8

@JinX  Nie wiem co tam się na twoich aplikacjach dzieje, ale sprawdziłem u siebie ulubione na PC, tablecie na aplikacji Orange TV Go oraz ulubione na aplikacji Orange TV i dekoderze i wszędzie mam takie same ulubione. Kiedyś coś było tak że na aplikacji nie chciały wchodzić ulubione mimo że się je zaznaczyło gwiazdką. Obecnie wszystko wpisuje. Jeśli chodzi o Music90s to kanał 672.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 134
  • 508
  • 2

@janio1 - nie wiem, nie znam się, napisałem tylko co jest u mnie. 

Widocznie mają z tym jakiś większy problem, gdyż nie dotyczy to każdego abonenta.