- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacje dekodera Samsung ICU 100
Aktualizacji sam nie pobierzesz z żadnej strony w necie , jeżeli Orange przygotuje jakąś aktualizacje systemu to dekoder sam ją .. zaciągnie.. . Wersję jaką posiadasz sprawdzisz wciskając na pilocie kolejno klawisze niebieski-żółty-niebieski.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok, dzięki.
Wynika z tego, że posiadam wersję oprogramowania 01.49.40 z ostatnią aktualizacją z 03.07.2018 r.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak zwiększyć szansę na otrzymanie aktualizacji? Dzisiaj zostawiłem na 6 godzin włączony dekoder na kanale technicznym (998). Po wyłączeniu zasilania i włączeniu nic.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnia aktualizacja byla rok temu. Dlaczego uwazasz, ze masz nieaktualne oprogramowanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@fornakter Dlatego, że numerek wyświetlany przy pozycji wersja oprogramowania wskazywał na dużo starszą wersję niż "najnowsza" (heheh). Bardzo długo nie używałem dekodera. Sprawa rozwiązana, w końcu się zaktualizował.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Aktualizacja z multinagrywarką więcej rozwaliła niż naprawiła (w sumie nic nie naprawiła)
Syn włączył multinagrywarkę. Po jej wyłączeniu opcje "multinagrywartkowe" pozostały aktywne.
LOGIKA!!!!!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zgadza się, doszły niepotrzebne opcje w menu.
Sam chciałbym WYŁĄCZYĆ multinagrywarkę i pozbyć się ich, ponieważ mam podpięty dysk i z niego korzystam. Nie potrzebuję np. funkcji Start Over, w której nie mogę pomijać reklam.
Niestety nawet mimo prób i interwencji przez Chat, nie wyłączono mi funkcjonalności multinagrywarki
- nie da się 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Odświeżę wątek na temat aktualizacji.. bo chciałbym się dowiedzieć jak to z nimi jest, że mając ten sam dekoder, od tego samego operatora, jedni mają jedną wersję oprogramowania, a inni drugą, nowszą..?
Dla mnie to tak samo, jakby do tego samego telefonu, od tego samego operatora, były różne wersje oprogramowania..
Ja obecnie od ponad roku posiadam wersję 02.09.46, a nowsza wersja była wypuszczona w marcu 2020 r., dlaczego przez pół roku nie dotarła do wszystkich...?
Tylko nie piszcie, że aktualizacja wypuszczana jest etapami, bo rozumiałbym, rozpowszechnianie przez tydzień, dwa, ale przez ponad pół roku...?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj