Nie można wyświetlić tego widżeta.

Przedłużenie umowy z Orange

Zespół Nasz Orange
  • 40
  • 266
  • 0

Pytanie od pracownika w związku z akcją opisaną tutaj.

Co dla Ciebie jest ważne przy przedłużaniu umowy, co skłoniłoby Cię do pozostania/ przejścia do Orange?

9 ODPOW. 9

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14448
  • 59356
  • 723

@Info_NaszOrange  warunki takie same jak przy poprzedniej umowie , o ile nie lepsze, ze względu na staż w sieci ..realnie taniej, a nie w sumie drożej..

Konkretne ceny, a nie po bonifikatach...

Jasna oferta. To mam, za to płacę 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Chyba było już takie lub podobne pytanie, ale odpowiem ważne jest podejście do stałego i lojalnego klienta, nie traktowanie go jak nowego "z ulicy", przydałby się program lojalnościowy i przynajmniej ta sama cena przy przedłużaniu umowy, a nie wymyślanie opłat wyssanych z palca (pisałem o tym już kilkakrotnie). Ludzkie podejście, a nie "korpo" "drogie" Orange...

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 19954
  • 57681
  • 784

Od 20 lat miałem abonament w Orange. Zdarzały się lepsze, gorsze oferty, ale w kwietniu poza prawie dwukrotnie wyższym abonamentem za te same usługi nic więcej nie zostało zaproponowane. Więc lojalny klient z dość sporym stażem niestety zrezygnował z abonamentu. W tej chwili nie wiem, co mogło by mnie skłonić do przejścia an abonament, no może wyższe ceny pakietów bez limitu w ofercie na kartę niż ceny abonamentu. To dotyczy oferty mobilnej.

W przypadku internetu stacjonarnego, to infrastruktura światłowodowa, której Orange jakoś dziwnym sposobem unika. Nawet jak główna linia światłowodowa Orange jest położona 30 cm od futryny, drzwi wejściowych do mieszkania, to dziwne, że Orange nie chce podpisać umowy, a dla konkurencji nie jest to problemem, w dodatku na łączu Orange.

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2344
  • 8933
  • 33

@Info_NaszOrangenapisał(-a)

Co dla Ciebie jest ważne przy przedłużaniu umowy, co skłoniłoby Cię do pozostania/ przejścia do Orange?

nie kiblować w domu w oczekiwaniu na kuriera z umową

Poziom 29, Znawca Przestworzy
  • 1873
  • 8182
  • 69

Poszedłbym w kierunku podpisywania umów elektronicznie bez papierów u kuriera. 

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3334
  • 8035
  • 150

@Info_NaszOrange pełna swodoba i brak ograniczeń w usługach nielimitowanych. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 619
  • 2618
  • 5

Najważniejsza przy przedłużaniu umowy jest dla mnie atrakcyjna oferta którą można samodzielnie "wyklikać" w aplikacji bez potrzeby rozmów z konsultantem, działem utrzymania klienta i tak dalej i tak dalej.

Niestety nasz kochany operator idzie obecnie w zupełnie inną stronę, dodając jakieś dziwne dopłaty, a to za internet na sieci innego operatora a to za klikanie w aplikacje, a to za internetowy telefon stacjonarny w pakietach orange love. 

Swoją drogą paczki usług w orange są zupełnie nieopłacalne..... weźmiesz każdą usługę u innego operatora i masz dużo taniej niż w OL bez wielkiego miesięcznego zobowiązania......     

Poziom 23, Odkrywca Przestworzy
  • 170
  • 786
  • 18

Podnoszenie opłat bez żadnego cos za coś. Przy komórce wiadomo - dochodzą gigabajty. Ale przy samej usłudze stacjonarnej? nowa oferta neo 300:

+ 5,01 abonament

+ 4,99 siec innego dostawcy

za co? Za ten sam internet.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 194
  • 670
  • 1

Dostaję to samo co w nju to w ten sam dzień przechodzę do Pomarańczy 😉