Nie można wyświetlić tego widżeta.

Ofnk jest prosta?

Zespół Nasz Orange
  • 40
  • 266
  • 0

Ofnk jest prosta?

Pytanie od pracownika w związku z akcją opisaną tutaj.

Czy według Ciebie oferta na kartę jest prosta?

10 ODPOW. 10

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 20074
  • 58047
  • 787

Ofnk jest prosta?

Dla mnie jest prosta, niestety dla niektórych osób stwarza trudności, co widać po ilości tematów na forum NO.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6778
  • 27790
  • 221

Ofnk jest prosta?

@Info_NaszOrangenapisał(-a)

Pytanie od pracownika w związku z akcją opisaną tutaj.

Czy według Ciebie oferta na kartę jest prosta?

Nie korzystam, ale patrząc na posty kolegi @andrzej1441 można odnieść wrażenie że bez co najmniej doktoratu poruszanie się po tej ofercie jest dalekie od optymalnego. 

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 7197
  • 29508
  • 271

Ofnk jest prosta?

Tak jak przy innych pytaniach na temat usług kartowych nie posiadam więc się nie znam.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1858
  • 6530
  • 74

Ofnk jest prosta?

Oferta OFNK jest prosta. Jednak optymalizacja wydatków z wygodą obsługi już takie proste może nie być.

Jest dużo możliwości zbytecznego wydawania złotówek na usługi praktycznie  stworzone kiedyś dla wygody. Przykładowo KWR za 9 zł czy Więcej czasu na Internet po 1.06.2023 to ma jeszcze rację bytu przy starym NL bez MMSów. Przy nowym NL z MMSami nawet lepiej było wyłączyć KWR za 9 zł.

Kto nie jest na bieżąco że zmianami, to przykładowo regulaminy NL tak się rozrosły, że nawet jak starzy użytkownicy wyłapią istotne niuanse specyficzne tylko dla Orange, to z wykorzystaniem niuansów do optymalizacji kosztów już różnie jest.

PS.

Przykładowo, żaden konsultant nie poleci zainstalowania aplikacji wysyłającej automatycznie co drugi dzień kod USSD do aktywacji NL za 1 zł. Po 1.06.2023 taka optymalizacja ma dodatkowe atuty.

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 1897
  • 8314
  • 70

Ofnk jest prosta?

Dla mnie średnio jest prosta. Może dlatego, że skonfigurowałem ofertę dawno, proces aktywacji pakietu jest automatyczny a mnie interesują bardziej techniczne aspekty sieci czy usługi. Oczywiście jestem świadom co mam. Ale np. trudnością dla mnie były np. promocje bez limitu + pakiet internetu za darmo na 7 dni - co się stanie jak mam już aktywny pakiet odnawialny, usługa przedłuży się o te 7 dni czy wyłączy się stara usługa czy jeszcze coś innego. No i różne warianty tych pakietów bez limitu.

Mnogość opcji do włączenia w Mój Orange w wersji webowej pokazuje ile dodatkowych jest rzeczy o których nawet nie wiemy. 

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14510
  • 59639
  • 728

Ofnk jest prosta?

Nie mam zdania, nie używam... Sądząc jednak po założonych na forum tematach... Dla niektórych nie

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 2370
  • 9075
  • 35

Ofnk jest prosta?

w ciemno: NIE

Poziom 36, Nawigator Galaktyczny
  • 3356
  • 8121
  • 151

Ofnk jest prosta?

@Info_NaszOrange dla większości nie jest prosta. Jestem za upraszczaniem oferty zachowując elastyczność wyboru. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 194
  • 670
  • 1

Ofnk jest prosta?

1. Jak zaczynać teraz to tak

2. Jak trzeba byłoby przejrzeć x wersji cenników i regulaminów to już niekoniecznie.

3. Brak w niej esim (wtedy bym przetestował z ciekawości).