Nie można wyświetlić tego widżeta.

utrata rabatu po przejściu na światłowód

Poziom 12, Tropiciel Przestworzy
  • 16
  • 2
  • 0

internet +_ telefon powoduje że nie mam obniżonego o 50% abonamentu za światłowód w 1szym roku urzytkowania

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

Ta promocja jest tylko na samym internecie na światłowodzie.

Jeśli otrzymałeś inne info, to zostaje reklamacja.

• 16
  • 2
  • 0

tak też napisałem, niestety zależy mi na numerze stacjonarnym, i za  światłowód + tel  79zł przez cały czas trwania umowy,

ale skoro posiadam światłowód "orange love 2 usługi" to czy słusznie cofnęli mi 20 złoty rabatu na jednym numerze komórkowym? z tego co czytam na regulaminie od Ciebie to rabat powinien zostać.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

A masz orange love na pewno? Bo wcześniej pisałeś że masz na światłowodzie internet+telefon i komórki oddzielnie. To inne promocje.

• 16
  • 2
  • 0

A tak całkiem teoretycznie - skoro nikt mnie nie poinformował o tym że podniesie mi się cena za usługi komórkowe, a umowa na światłowód była podpisana w domu i mam jeszcze 10 dni na jej anulowanie, to co zrobi orane jeśli skorzystam z takiej opcji? Stara przewód został zwinięty więc powieszą 200 metrów nowego przewodu miedzianego jeśli zrezygnuję ze światłowodu?

• 16
  • 2
  • 0

szczerze to nie wiem- na umowie mam: promocja światłowód z telefonem

opłaty: abonament za pakiet usług neostrada z neofonem : 79zł

mam jeszcze ewentualnie 10 dni na anulowanie tej umowy i podpisania lepszej opcji jeśli istnieje

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

To już indywidualne kwestie. Możesz zostać nawet bez żadnych usług stacjonarnych. Kwestia co podpisałeś i jakie są możliwości techniczne.

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32841
  • 39256
  • 1392

A co dla Ciebie lepsza opcja? W Love musi być jedna komórka i jak chcesz mieć telefon, to musi być tv. Cenowo nie zawsze się zaoszczędzi. Poza tym przejście do Love z komórką w trakcie lojalki nie zawsze jest możliwe.