- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam było przedłużenie e-umowa wraz telefon !!!...
Kurier DPD wydał smartfon inne osoba po za właściciel jeszcze nie musiał pokazać dokument dowód osobisty ?.czy ktoś miał takie samo sytuacji ?.
Proszę odpowiedzi
Pozdrawiam
Piotr
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taki proceder się zdarza, tym bardziej teraz gdy jest pandemia koronowirusa, zgłoś to poprzez czat czy telefon 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Taki proceder się zdarza, tym bardziej teraz gdy jest pandemia koronowirusa, zgłoś to poprzez czat czy telefon 😎
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
przedłużenie umowa i kurier
nie trzeba bo odebrał przesyłka mój tata !!!....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotr-t1991 to ok, bo teraz zdarza się że kurier podrzuci paczkę sąsiadowi, tak u mnie bywa, lub wrzuci na plac, mam 2 pieski, czasem uszkodzą przesyłkę, teraz już nie zamawiam nic, jak pandemia wirusa minie, to wznowie zakupy poprzez net.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@piotr-t1991 tak jest obecnie. Jak nie trzeba podpisywać dokumentów, kurier tylko przekazuje przesyłkę nie wysiadając nawet z samochodu.
Jak się zapytałem o taki sposób dostawy, to odpowiedział, że teraz mają wprowadzone uproszczone procedury dostawy przesyłek.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeszcze kilka dni temu jak odbierałem karte sim to kurier powiedział mi że podpisujemy własnym długopisem więc musiałem wrócić do domu po długopis by złożyć podpisik.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zauważyłem, że od ponad tygodnia już nic się nie podpisuje, jak to nie jest wymagane. Nawet nie mają ze sobą elektronicznych rejestratorów, jak to było wcześniej.