- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
czy to normalne zajwisko w orange dla firm że przedstawia się oferte przejscia do nich na umowę bez limitu za 59 zł netto przysyła ją z załączonym regulaminem i cennikiem gdzie jest potwierdzenie że nie zapłacimy więcej niż 72,57 brutto a puzniej wystawia pierwszy rachunek na 79 zł netto a w momncie reklamacji przysyłają owszem tą umowe co podpisalismy ale juz innym cennikiem z regulaminem twierdząć że to ten cennik mnie obowiązuje a który ja widze po raz pierwszy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
nie ma mowy o jakies błachej pomyłce w moim przypadku moge wnieśc pozew z art 286 §1 kk ponieważ przy podpisaniu umowy przy kurierze załączono do niej cennik z regulaminem gdzie wyrażnie napisano że nie zapłace więcej niż 59 plus 23 % vat a BOK uparcie twierdzi że podpisałem umowe na 79 plus 23% vat i przedstawia na to cennik z regulaminem którey mi dosłano dpoiero przy drugiej reklamacji cała sprawa rozbija sie o to że na samej umowie nie ma konkretnej ceny a jest ona osobno w regulaminie z cennikiem i cały bajzel jest z tąd że ja do umowy miałem przysłany inny a oni opierają sie na swoim korzystniejszym dla orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
na umowie napisano tylko bez limitu i dołaczono do tego ankes z tytułem cytuje Pilotażowa Oferta Okresowa na linie analogowe z wybranymi planami taryfowymi; z podpunktem -oferta jest dostepna w kanale sprzedaży telefonicznej a ten na którym BOK się opiera to ma nagłówek po prostu Cennik usług bez limitu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
A próbowałeś złożyć odwołanie?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
w tym sęk już dwie reklamacje złożyłem i jak grochem o sciane mówie że dzwoniono do mnie a nie ja do nich z ofertą przejścia bo wcześniej byłem w netii i płaciłem 69,9 netto za to samo i zoferowano mi 59 zł netto abym przeszedł zgodziłem się bo miałbym korzystniejsze warunki i szybszy net na dodatek jak umowa przyszła kurierem fakt zaniepokoiło mnie to ze na samej umowie nie ma ceny ale uspokoił mnie załcznik z cennikiem w którym jak wół stało że cena będzie taka jaka oferowano mi w rozmowie czyli maksymalnie 59zł brutto (72,57brutto) przychodzi pierwszy rachunek a tu cena 79 czyli 97,17 netto oczywiscie jest to cena za sama bez limitu bez innych składników co ciekawe takiej kwoty na cenniku który dostałem nie ma
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
sory nie zwróciełm uwagi mniejsze kwoty netto większe brutto
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
mam do pana pytanie panie Piotrku pisze pan że ta oferta była dostępna a pamięta pan kiedy bo mi ją oferowano dokładnie nie pamietam ale na 100% góra pare dni przed 19.10.2016 same papierkowe sprawy parenascie dni puzniej
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oszukiwanie
A mam jeszcze pytanie, czy w reklamacji dołączyłeś może skan/kopię otrzymanego regulaminu?
Bo zwykle na nim powinien być znak pisma/dokumentu, zwykle to długi ciąg cyfr zaczynający się od 8? nie masz tego na regulaminie?
A jeszcze mam do Ciebie pytanie co do zamówienia i zawarcia umowy. Do Ciebie dzwoniono czy wcześniej sam prosiłeś o kontakt kogoś z Orange? prosiłeś o udostępnienia nagrania rozmowy?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »