- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
Dzień dobry,
czy ktoś jest w stanie odpowiedzieć mi na pytanie jak w prosty sposób zalogować się do orange wifi free ???
mam aktywowaną usługę tę usługę, kiedyś gdy łączyłem się z orange wifi free automatycznie po włączeniu przeglądarki zostawałem przekierowany na strone logowania i uzyskiwalem dostęp do internetu. Teraz takie przekierownie nie występuję. Co jest powodem [sprawdzałem na różnych komputerach i przeglądarkach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
@varekv automatyka zawodzi czasem, nie używam darmowego Orange wi-fi, ale tak prosto, wyszukujesz sieci wi-fi na pasku w komputerze je widać, klikasz i się logujesz, inna opcja że coś nie tak z darmowym wi-fi u ciebie na koncie, sprawdż na portalu www Mój Orange, jak coś nie tak zgłoś telefonicznie czy poprzez czat.
Chyba też w aplikacji Mój FuBox to jest (darmowe wi-fi).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
@varekv , jeżeli masz aktywne Darmowe WiFi na swoim koncie (chociaż nie jest wspierane), to w panelu routera 192.168.1.1 jest tam opcja logowania. Także w aplikacji MO, jeżeli masz kafelek Funboxa. Musiałbym jeszcze spojrzeć na aplikację Funbox w najnowszej wersji, bo w starszych była możliwość. Także na smartfonie powinno być, albo trzeba dodać (przy aktywnej usłudze). Sprawdź wszystko.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
@varekv zrobiłem próbę zalogowania się w smartfonie. W przeglądarce pojawiła się strona wifi.orange.pl na której należało wprowadzić adres e-mail albo numer telefonu (dla którego jest aktywna usługa) oraz hasło.
Niestety swojego hasła raczej nie pamiętam, bo praktycznie się nie loguję na darmowe wifi od kilku lat...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
@varekvnapisał(-a)mam aktywowaną usługę tę usługę, kiedyś gdy łączyłem się z orange wifi free automatycznie po włączeniu przeglądarki zostawałem przekierowany na strone logowania i uzyskiwalem dostęp do internetu. Teraz takie przekierownie nie występuję. Co jest powodem [sprawdzałem na różnych komputerach i przeglądarkach.
@varekv , spójrz na to, co pokazuję. Nie masz na koncie MO?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
Tam gdzie pokazuje @Anonim można też "zlecić" zmianę hasła, na zakładce ustaw opcje usługi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
dlaczego nie jest wspierane, skoro usługa widnieje w usługach ? masz jakieś informacje w tej sprawie, skąd to wiesz ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
jak się pojawiła u Ciebie strona logowania ? u mnie się pokazuje od dłuższego czasu, że strona jest nieosiągalna.[sprawdzam na różnych komputerach i przeglądarkach]
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange wifi free
tylko co mi da zmiana hasła ? Nie działa strona orange, na której można się zalogować 😞
- « Poprzedni
- Następny »