- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
I jakie usługi stacjonarne wybierasz?
Ew. podeślij screen.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
wybierz sobie neostradę i telefon stacjonarny i dodaj do tego 3 telefony mobilne i wybierz w nich kwotę te około 60 i zobacz na dole co się pojawia:)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
Ja mam ok, wybrałem 3 razy po na raty po 54,99
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
ale daj ze masz 2 stacjonarne i dobierz jako nowe 3 telefony
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
Rzeczywiście jest bug, może @Artur dasz się raz jeszcze wykorzystać i przekażesz?
Sytuacja wygląda na stronie http://www.orange.pl/indyw_oferta_laczona.phtml
wybieramy, że mam telefon stacjonarny PSTN i Neostradę. Potem chcemy dokupić 3 nowe komórki. Rzeczywiście pokazuje, że należy się 3 razy rabat Orange Open Extra.
Tak naprawdę to jest odesłanie - by sprawdzić regulamin.
Tak jak pisałem wcześniej - rabat należy się na fakturę za usługi mobilne, a nie na numer. Systemy wykryje ile masz usług, więc jeden z rabatów zamieni się w Orange Open II.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
dzięki! a jeżęli jedna z tym umów jest na smart plan lte open to ona jest nie do ruszenia prawda? dopiero jak coś z nią zrobię będzie można myśleć o orange open extra? czyli dokładnie mówiąć mam 2 stacjonarne 1 smart plan lte open i 2 dodatkowe mobilne - wtedy z nich jeden podepnie się pod orange open extra prawda?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
Poza tym trzech komórek z telefonem wątpie by Ci sprzedali naraz, bo pojawi się konieczność wpłaty depozytu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
Od 2.08 zmienili regulamin i Smart Plan LTE Open nie wyklucza się z Orange Open Extra.
Jeśli telefon to PSTN (linia analogowana) i nie jest zawieszony, to możesz zachować obecny rabat z LTE Open.
Druga komórka sparuje się neo. Trzecia z telefonem (jeśli to analog i nie jest zawieszony).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
Wytłumaczę od początku mam neostradę z telefonem smart plan lte open i dwie umowy jedna to smart plan lte za 105.98 druga to halo II. Będę teraz odwieszać telefon stacjonarny więc on wskoczy mi i połączy się w pary ze smart plan lte za 105.98 i tam będzie przysługiwać rabat orange open extra.. a mam jeszcze ten 3 numer, który za kilka miesięcy chce przedłużyć na warunkach smart plan wspólny ten najdroszy i chciałem wiedzieć czy jezeli ten numer smart plan lte został objęty teraz open orange extra pozwoli zeby później po przedłużeniu wskoczył za niego ten 3 numer z droższym abonamentem wspólnym?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
orange open extra
Piotrekk85 napisał(-a):Rzeczywiście jest bug, może @Artur dasz się raz jeszcze wykorzystać i przekażesz?
Sytuacja wygląda na stronie http://www.orange.pl/indyw_oferta_laczona.phtml
wybieramy, że mam telefon stacjonarny PSTN i Neostradę. Potem chcemy dokupić 3 nowe komórki. Rzeczywiście pokazuje, że należy się 3 razy rabat Orange Open Extra.
Tak naprawdę to jest odesłanie - by sprawdzić regulamin.
Tak jak pisałem wcześniej - rabat należy się na fakturę za usługi mobilne, a nie na numer. Systemy wykryje ile masz usług, więc jeden z rabatów zamieni się w Orange Open II.
@Piotrekk85 Oczywiście, że jest bug.