- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Mam takie pytanie: Czy jest mozliwość opłaty e- faktury zwykłym przelewem z konta internetowego? (Bank spółdzielczy) i drugie pytanie: Czy jeśli na przelewie będą inne dane zleceniodawcy to będzie problem? ( nie jestem właścicielem tylko użytkownikiem abonamentu w orange, na e-fakturze, którą do tej pory opłacałam wszystkie dane były gotowe) Jeżelito będą moje dane a nie dane właściciela to pieniądze nie przepadną po zrobieniu przelewu?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pierwsze pytanie: TAK, jest tak amożliwość.
Drugie pytanie: Nie, nie będzie problemu. Sam opłacam mamie abonament ze swojego konta (inne dane, adres, etc) i nie ma żadnego problemu. Liczy się tylko fakt zaksięgowania pieniędzy na Twoim koncie abonenckim, a kto za to zapłaci, czy Ty, czy Pan X to nie ma to już znaczenia. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pierwsze pytanie: TAK, jest tak amożliwość.
Drugie pytanie: Nie, nie będzie problemu. Sam opłacam mamie abonament ze swojego konta (inne dane, adres, etc) i nie ma żadnego problemu. Liczy się tylko fakt zaksięgowania pieniędzy na Twoim koncie abonenckim, a kto za to zapłaci, czy Ty, czy Pan X to nie ma to już znaczenia. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłata e- faktury
Oczywiście, że sposób zapłaty - kanał (bank, poczta, okienko w salonie) nie ma znaczenia. Kto płaci, też raczej nie jest istotne, byleby był wskazany numer faktury i właściwy numer konta na który będzie przelew.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
opłata e- faktury
@mimisi23dla uporządkowania tematów na Nasz Orange możesz przyznać któremuś z nas rozwiązanie. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś