- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
oferta "Smartfon bez abonamentu na raty 0%"
Witam,
Szukam odpowiedzi na pytanie dlaczego nie moge skorzystac z ww oferty. Dzwonilem juz na infolinie, zostalem przekierowany do sklepu, bylem w salonie... W sumie stracilem kilka godzin.
Numer do Orange przenioslem w maju, wszystkie faktury oplacone (zarowno u poprzedniego operatora), BIK czysty bez zadluzen...
Telefon w koszyku, ostatni krok weryfikacja i odmowa:
Powód odmowy: Niestety nie możesz zamówić oferty abonamentowej. Teraz możesz skorzystać z oferty bez umowy lub z oferty na kartę.
Tydzien temu, przed wizyta w salonie komunikat mial inna tresc: Niestety nie możesz zamówić oferty na raty. Mozesz kupic telefon za pelna kwote.
Do tej pory nikt mi nie moze odpowiedziec dlaczego!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy zamawiałeś otatnio jakieś przedłużenie lub brałeś nowy numer z telefonem?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety Orange w ostatnich miesiąca zaprzestaje już udzielać uzasadnienia (bo nie ma takiego obowiązku). Ale zaczął bym od sprawdzenie siebie w BIG i BIK (jest to bezpłatne raz na pół roku).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dziekuje za zainteresowanie i odpowiedzi.
Otoz poniewaz jestem w trakcie zakupu domu jestem na biezaco ze swoim BIKiem (darmowy raport, bardzo podstawowy jest dostepny juz tylko na pisemny wniosek). Faktycznie widac kilklukrotnie zapytanie od Orange w moim BIK.
Ciekawostka 1: bank jest w stanie mi udzielic znacznego kredytu hipotecznego na dom a Orange nie jest w stanie dopisac do rachunku telefonu 😉
Ciekawostka 2: iSpot bez problemu chce mi dac telefon na raty
Zadzwonilem nawet do bylego operatora czy na pewno oplacilem wszytkie faktury...
Mialem w planach przeniesc wszystkie uslugi do Orange ale jednak zrezygnuje i zapewne nie dowiem sie dlaczego nie jestem atrakcyjnym klientem dla Orange. Szkoda.
pozdrawiam!