- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
odstąpienie od umowy na odległość
Niestety nie mogę !! tak zostałem poinformowany przez konsultanta .... żeby normalnie wypowiedzieć trwającą umowę lub ją zerwać za symboliczna karę musi '' zejść '' mi aneks z umowy , w przeciwnym razie zapłacę sporą bardzo sporą kare umowną za aneks.. Wiem brzmi to absurdalnie ale tak niestety jest ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
No niestety człowiek mądry po szkodzie .... Czy przeszedłby ''numer '' gdybym jeszcze raz dla pewności wysłał oświadczenie z datą jak była na pierwszym oświadczeniu i do tego wypowiedzenie trwającej umowy ? . Bo umowę do 09.07 mogę jeszcze normalnie wypowiedzieć .. ( chodzi o okresy rozliczeniowe ) bez kar umownych , nawet jak bym miał zerwać umowę trwająca to i tak ta kara byłaby symboliczna..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet cały Orange love , internet nie spełnia warunków umowy , '' wciśnięto '' mi bez mojej wiedzy modem FAN BOX , tylko nie wiem po co .. ( taki jak obecnie użytkuję ) , i jeszcze kilka '' kwiatków '' . Stąd moja decyzja o zakończeniu umowy ...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mówiąc prawdę zastanawiam się , w najgorszym wypadku jestem skłonny przenieść do innego operatora , wiem że w takim przypadku muszę to zastrzec przy wypowiedzeniu , czy też zerwaniu umowy...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Migrację na prepaid w salonie lub jak to nie pomoże, to składanie reklamacji. Powinno dać się przenieść numer na kartę. Kilka osób już tak opisywało na NO, że się udało. Pozostaje jeszcze pewniejszy sposób, przeniesienie do konkurencji, a następnie powrót do Orange na kartę.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »