- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
czesc wszystkim!
Czy muszę ją aktywować na konkretnym numerze, by pozniej lokalizowac komorkę, ktora ma wlasnie sim z tym numerem, czy to moze byc kompletnie inny numer, a dopiero w samej usludze dobieram sobie numer do obserwacji?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zyrcek Tu masz info https://lokalizatororange.pl/?utm_source=wlasne_welcome_mail_cz.4_bezpieczenstwo&utm_medium=mailing_...
Instalujesz na swoim i obserwujesz inne wybrane numery
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zyrcek Tu masz info https://lokalizatororange.pl/?utm_source=wlasne_welcome_mail_cz.4_bezpieczenstwo&utm_medium=mailing_...
Instalujesz na swoim i obserwujesz inne wybrane numery
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
o usłudze Lokalizator - numer do obserwacji
Dzieki wielkie! Ale jeszcze dopytam dla pewnosci.
Moge aktywowac usluge na numerze w OL, a sama aplikacje zainstalowac na innym smartfonie? Nr w OL jest na moja siostre.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zyrcek Tego na 100% nie wiem. W opisie jest to z pozycji osoby, która ma usługę i na swoim numerze zakłada aplikację na nim. Tym bardziej, że SMS-y z kodem weryfikacyjnym przychodzą właśnie na wskazany numer
P.S. Na dole tej strony masz kontakt telefoniczny i mailowy. Myślę, że tam uzyskasz pełną informację
Uzyskasz. Numer na który założona jest usługa jest numerem głównym i to na niego przychodzą wszystkie informacje i kody. Na swoim smartfonie w tej aplikacji (jeśli znasz kody) też możesz obserwować osoby wspólnie dodane jako "obserowowane", ale nadrzędnym jest zawsze numer aktywujący usługę (jeśli ten numer się zaloguje równolegle z Tobą, Ciebie system odłączy, bo może być jednocześnie tylko jeden użytkownik zalogowany).
Możesz uzyskać uprawnienia do obserwacji z poziomu apki przez WWW jako drugi legalny wskazany użytkownik. Ważne, aby numery "śledzone" nie były tymi dwoma (siostry, ani Twoim), bo to bez sensu
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak, ale zawsze kod weryfikacyjny siostra moze mi przekazac 🙂
Można powiedzieć, że jej numer to trochę tak jakby moj numer, bo umowa OL jest na mnie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zyrcek Myślę, że można zrobić tak jak napisałeś w pytaniu. Opłaty jednak będa na koncie numeru zamawiającego usługę
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
tak, opłaty na rachunku za OL. To z tego zdaje sobie sprawę.
Ciekawe, że dwie osoby mogą robic obserwację. Ale zakładam, że aplikacja mogłaby być zainstalowana tylko u jednej 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zyrcek aplikacja u obu, ale jednocześnie ( w danym momencie) tylko jedna może być zalogowana i to pierwszeństwo na Admin czyli główny abonent (drugą osobę wylogowuje jak loguje sie Admin)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zyrcek Czego brakuje usługom lokalizacyjnym w Androidzie/iOS, że trzeba za to dodatkowo płacić?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nie jestem pewien, ale chyba w Googlu nie ma czegos takiego jak definiowanie stref bezpieczenstwa.
Jeszcze nie wiem czy chce za to placic. Na razie chce z tego skorzystac w ramach try&buy
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »