- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
migracja przejscie oferty abonametowej na ofertę na kartę
@lukasz1980 nie powinno być problemu z przeniesieniem. Coś musiało nie zadziałać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Coś dziwnego było z Orange bo przyszedł SMS ze 13 grudnia 2019 zostanie przeniesiony numer na kartę orange a umowy koniec 03 stycznia 2020 później miałem informacje z Orange doradca ze 13.01.2020 numer nadal nie przeniesiony złożyłem reklamacje i czekam co dalej.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podpytałem na czacie konsultanta. Taką dyspozycję migracji należy zlecić w salonie, dlatego nie do końca zadziałało przy wysłaniu listu. Proponuję udać się do salonu Orange i tam złożyć wniosek o zakończenie umowy przeniesienie numeru do oferty na kartę. Pewnie może to nastąpić przy następnym okresie rozliczeniowym. Ponieważ już było zlecenie migracji wysyłane, warto dopytać się na infolinii BOK: 510 100 100 lub napisać na czacie:
https://www.orange.pl/view/kontakt
czy wszystkie sprawy zostały zakończone na tym numerze. Jeżeli jest jeszcze coś otwarte, to złożenie wniosku w salonie może być nieskuteczne.
Pewnie będzie trzeba poczekać do zakończenia rozpatrywania reklamacji ze złożeniem wniosku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
List mogłem wysłać bo pytałem doradca Orange w list zaznaczyłem ze migracji z ofert abonamentowej na kartę list został przyjęty po pytałem w Orange i dostałem potwierdzenie o migracji sms z orange tylko ta data 13.12.2019 było znaczone zachowaniem okresu tej umowy itp
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukasz1980 prawdę powiedziawszy, nigdy nie składałem wypowiedzenia listownie, jeśli się da, to OK. Tylko, czy zostały w liście zamieszczone wszystkie dane. Jeśli coś zostało pominięte, to migracja mogła nie nastąpić, mimo otrzymania SMS-a z datą migracji. Coś nie zadziałało, więc jak jest złożona reklamacja, to na pewno będzie wyjaśnienie. Podejrzewam, że po rozpatrzeniu reklamacji będzie jednak trzeba ponownie złożyć wniosek o migracje, ale w salonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak Pan piszę trzeba czekać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@lukasz1980 na NO jesteśmy na Ty Proszę zmień, bo czuję się dziwnie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Do salonu orange mam daleko, znajomego dostałem informacje ze poprzez internet mogę przenieść numer do tmobile na kartę poczekam na reklamacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czekałem bardzo długo na reklamację wczoraj numer przeszedł na kartę orange yes , szkoda że tak długo i zapłaciłem jeden okres rozliczeniowy.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »