- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
koniec umowy 6 grudnia - brak interesującej oferty
6 grudnia kończy mi się umowa na abonament bez telefonu. interesuje mnie oferta z telefonem, konkretnie samsung galaxy s6, na 36 miesięcy z nielimitowanymi rozmowami do wszystkich. czy jest możliwość uzyskania zniżki na abonament np przez dodanie opłaty na start? dodam że nie mam i nie chcę dodatkowych usług w orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co najwyżej od wielkiego dzwonu są rabaty na abonament. Co się opłaca wybrać większą kwotę i mieć rabat.
Sugerowałbym bym kontakt z działem utrzymania - zadzwoń na *400 z komórki Orange i poproś o przełączenie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@wiemar a ja w uzupełnieniu promuję połączenie z konsultantem przez Mój Orange - są dwa warunki. Jeden jak zakładam spełniasz - masz numer komórkowy Orange, drugi, wstępny - zainstalowanie aplikacji Mój Orange i zalogowanie się do niej danymi numeru (takie jak w profilu Orange) - pełne, nie skrócone!!! Wówczas w aplikacji masz u dolu ekranu ikonę - z dwoma możłiwymi kanałami a) czat, b) rozmowa z doradcą ... tak zestawione połączenie jest darmowe... i możesz poprosić o kogoś od ofert.